Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wiadomość po wyrzuceniu z Gildii
Wiadomość po wyrzuceniu z Gildii
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam. Wpadłem na pomysł aby po wyrzuceniu z gildii przychodziła do danego gracza wiadomość przez kogo został wyrzucony dany gracz kiedy i z jakiego powodu. Oto jak moim zdaniem powinna wyglądać taka wiadomość : http://scr.hu/0qds/p0ynf . Dziękuje mam nadzieje że mój pomysł zostanie pozytywnie rozpatrzony.
Pozdrawiam Lordelor _________________ Galvani 107 Ostlor -ON Ave PvP Ostatnio edytowany przez Lordelor, 24 Lis 2014, o 23:32, edytowano w sumie 1 raz |
|
20 Maj 2013, o 19:29 |
|
|
|
Pff ..Zależy Ci żeby wiedzieć ? To powinno być oczywiste że powinni podać ewentualny powód .
|
|
20 Maj 2013, o 19:35 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
zVirusowany napisał(a): Pff ..Zależy Ci żeby wiedzieć ? To powinno być oczywiste że powinni podać ewentualny powód . Tak zależy mi żeby wiedzieć bo np: Zostalem usuniety z gildii na kilka dni bo np dochodzi nowy zeby podbic troche presta wiec gdy dostane wiadomość z jakiego powodu zostalem usuniety wtedy nie bede musiał pisac do kogos z gildii zeby mi przeczytal powód _________________ Galvani 107 Ostlor -ON Ave PvP |
|
20 Maj 2013, o 19:39 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dobry pomysł
Jestem za _________________ Pia / Voodoo / Ostlor / 83lvl / ON Alidore / Rycerz / Ostlor / 90lvl / R.I.P 24.07.2017r. |
|
20 Maj 2013, o 19:41 |
|
|
|
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł Popieram !
_________________ Niewiasta Mag Ognia 102 lvl s4 AveRezz Shed 35 lvl s4 (turniejowy) MłodyRezz 72 lvl s5 (cały czas rośnie ) HaadeeS Łukcznik 76 lvl s5 (caly czas rośnie ) Nemesis |
|
20 Maj 2013, o 19:42 |
|
|
|
jaki bezsens
|
|
20 Maj 2013, o 20:02 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
A mi się podoba. Ale powinny być do tego kary za wpisywanie powodu typu "ydjdjddudfdffsffk"
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
|
20 Maj 2013, o 22:11 |
|
|
|
do czego posluzy informscja przez kogo zostales wydalony z gildii? cz powody mialyby jakis odwzorowanie w jakims regulaminie, kto by owy regulamin napisal? gildia tworzona jest przez kanclerza wiadomo, zostales usuniety no bo tak przez kanclerza i co zrobisz z taka wiadomoscia na koperte? administracji sie poskarzysz?
|
|
20 Maj 2013, o 23:41 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Bardzo dobry pomysł
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
21 Maj 2013, o 19:25 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
@Legendarny, nie dało się bardziej rozciągnąć tego podpisu?
A tak nawiązując do tematu żeby nie offtopować, to jestem za wprowadzeniem. Niekiedy w takich wiadomościach mogły by się znajdować wskazówki dla gracza od Kanclerza/Stratega jak nie postępować by nie zostać wywalonym z kolejnej gildii _________________ Spakie lvl 64 MO s2 Myrlin lvl 95 Druid s2 |
|
22 Maj 2013, o 16:35 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 205 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |