Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Konkurs wygląd eq
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam,
możliwe że duża część osób pamięta konkurs w którym chodziło o to kto ma najładniej wyglądające eq. Nie wiem dokładnie kiedy to było, ale około rok minął mym zdaniem, więc może by zorganizować owy konkurs po raz 2 ? Jeżeli nie, to niech kolorowy poda powód Pozdrawiam. |
31 Sty 2014, o 18:37 |
|
|
Chyba się odpicowałeś :d taki konkurs był by fajny.
|
31 Sty 2014, o 19:03 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Owszem. Wszelkie urozmaicenia i konkursy są ciekawe. Jestem na tak ^^
_________________ Tikki! Kropkuj! Taaaaaaak! Niesamowita Biedronkaaaaa! |
1 Lut 2014, o 03:49 |
|
|
viewtopic.php?f=137&t=28514 no bo łatwiej napisać "był około rok temu, zapomniałem" niż wejsc w konkursy i przelecieć po nazwach tematów...
Teoretycznie wszystko fajnie, ale w ostatbim etapie gracze często nie sugerują się w głosowaniu najlepszym wyglądem, a namowami kolegów/"wygraną serwera"/gildi |
1 Lut 2014, o 06:12 |
|
|
seba11pl napisał(a): http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=137&t=28514 no bo łatwiej napisać "był około rok temu, zapomniałem" niż wejsc w konkursy i przelecieć po nazwach tematów... Teoretycznie wszystko fajnie, ale w ostatbim etapie gracze często nie sugerują się w głosowaniu najlepszym wyglądem, a namowami kolegów/"wygraną serwera"/gildi no no, co by zmieniło to że dałbym link do owego konkursu sprzed roku ? skoro większość i tak wie o co chodzi ? |
1 Lut 2014, o 12:33 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 132 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |