Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ominięcie losowania kary u śmierci.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Pomyślałem sobie że pod kartami można umieścić przycisk który za ustaloną ilość platyny pozwoli zmartwychwstać bez żadnej kary.
_________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
|
5 Lut 2014, o 02:00 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Jestem na Nie kary są i tak minimalne w taernie. Są gry MMORpg gdzie za zgon traciłeś 10% expa a z premką 7% expa i to całkowitego. Co czasem równało się stracie jednorazowo paru poziomów:P
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
5 Lut 2014, o 02:04 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Hehe. Nie wiem kiedy wpadłeś na tak idiotyczny pomysł. Kary w taernie są niskie tak jak to kolega wyżej napisał. W stratach złota traci się średnio do 20k. Jeśli by była taka karta z platyną to by się to równało około 2-5 platyny więc koszt byłby wyższy niż normalnie tracąc kasę.
@down Basfau. Napisałem te 20k, ponieważ dawno na sh nie dedłem i po prostu nie pamiętałem ile złota się traci. Dałem te 20k bo mi się tak wydawało, ale skoro tak nie jet to dzięki za poprawienie. _________________ Legionistaa - sheed 76 Krzychu - druid 75 AveDymki - voodoo 33 MrsTarcza - rycerz 41 Nie programujcie w święta - bug się rodzi. Ostatnio edytowany przez Legionistaa, 5 Lut 2014, o 19:42, edytowano w sumie 1 raz |
|
5 Lut 2014, o 11:05 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Na pomysł wpadłem w nocy
_________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
|
5 Lut 2014, o 12:17 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Pytanie: kto będzie z tego korzystał? Jednorazowy ded to ubicie kilku grupek dla expa, i strzelenie sobie wieży dla kasy. Platyną wyszłoby drożej.
P.S. @up Kiedy Ty tracisz 20k złota u śmierci? Ja mam 86lv i przy dużo dodatkowego złota tracę niecałe 10k. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
5 Lut 2014, o 17:07 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 71 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |