Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"Dzwoneczek" PW
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam graczy Taerna
Mam dla was niewielki pomysł, który myślę, że może pomóc nam lepiej bawić się tą grą. Otóż, najpewniej każdy z nas robił kiedyś potki i przesiadywał w tym czasie na innym forum. W tym czasie ktoś mógłby napisać nam na PW coś odnośnie handlu lu zwyczajnie się przywitać. Jeśli akurat nie sprawdzimy okazja może przelecieć nam koło nosa. Więc co wy na to, aby przy otrzymanej wiadomości na PW, gra robiła ciche "ding"? |
13 Mar 2014, o 00:11 |
|
Administrator
|
Ciche ding jest słabe, ale system powiadomień bardzo mi się podoba.
Był kiedyś taki pomysł żeby migały zakładki, myślę, że lepsza opcja niż dzwoneczek: viewtopic.php?f=121&t=24536&hilit=migaj%2A+zak%C5%82a%2A _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
13 Mar 2014, o 00:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł nie jest zły, jednak wg. mnie nie jest on za bardzo potrzebny jeśli chodzi o oferty na priv, jednak jeśli chodzi o takie zwykłe na handlowym to przydałoby się.
_________________ Sheed 64lvl Łucznik 32lvl Barbarzyńca 37lvl |
13 Mar 2014, o 12:04 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Cos w stylu dzwonka na fb itd. obstawiam ze dzialal by on gdy masz dany czat wlaczony zielona kropeczka + oczywiscie priv i grupowy, zdecydowanie na +
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
13 Mar 2014, o 12:15 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
No cóż, sama utrzymuję się z robienia bezwodników, więc gdy zbieram surowce przy okazji gram w Wot'a itp. Wprowadzenie takiej rzeczy byłoby bardzo przydatne - gdy nam ktoś napisze wiadomość na pw, mogłoby wyswietlać się powiadomienie np na temacie karty przeglądarki.
_________________ Łączy nas jedno : pragnienie powrotu do ojczyzny inspirowane bratobójczymi walkami nie mającymi prawdziwego sensu. S2 <-- Rrroma 59 lvl , ( rycerz ) gildia FTT S2 <-- Alena 42 lvl ( vd) ... nieaktywny |
13 Mar 2014, o 22:12 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Heh to troche jak mój pomysł wcześniejszy:
viewtopic.php?f=121&t=34360&hilit=sygna%C5%82 była ankieta i zaginęło w czasie i przestrzeni _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
14 Mar 2014, o 01:49 |
|
Administrator
|
ViconiaDeV napisał(a): Heh to troche jak mój pomysł wcześniejszy: viewtopic.php?f=121&t=34360&hilit=sygna%C5%82 była ankieta i zaginęło w czasie i przestrzeni Uwierz mi na słowo, żaden pomysł nie ginie. Po prostu potrzeba czasu, żeby otrzymać info zwrotne. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
14 Mar 2014, o 02:15 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Dobrze by było gdyby był też dźwięk informujący o walce ja mam problem że np> zbieram małze i mam otwartą drugą kartę i pvp a ja orientuje się że do takiego doszło pod koniec walki
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
16 Mar 2014, o 17:50 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Otrzymam jakąś odpowiedź co do pomysłu?
|
11 Kwi 2014, o 20:52 |
|
Administrator
|
Feomathar napisał(a): Otrzymam jakąś odpowiedź co do pomysłu? Tak, ale nie prędko. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
11 Kwi 2014, o 22:17 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 424 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |