Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ułatwienie w komunikacji czatowej
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam. W owym dniu,przeglądając propozycję na wyprawy,wpadłem na pomysł. W każdym komunikacie gracza widnieje "Ryc,chętny na Smoka" itp. Więc. Czy nie można by było przy nicku dodać klasę postaci w skrócie? By już nie było potrzeby pisania,jaką profą jesteś. Poniżej wg mnie powinno wyglądać to tak.
http://screenshooter.net/0493341/hbotbkb _________________ 'Just look at the flowers' |
16 Mar 2014, o 14:03 |
|
Walczący z drzewcami
|
Fajne aczkolwiek niepotrzebne, dużo problemu w napisaniu: dru, mo, ryc, sh, vd, łuk, brb nie ma. Trzy/dwie literki dodać przed napisaniem że szukasz slota to żaden wysiłek ^^
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
16 Mar 2014, o 14:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Raczej nie potrzebne. A gdy ktoś chce napisać coś innego to taki skrót zaśmieca czat. Tak jak wyżej, łatwo jest napisać kilka literek więcej.
Pzdr _________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
16 Mar 2014, o 16:54 |
|
Walczący z drzewcami
|
Całkowicie zbędne. Zwróć uwagę jaki byłby spam na czatach.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
24 Mar 2014, o 13:58 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Teraz macie lvl przy nicku. Czy jest spam z tego powodu? Nie sądzę. Na ts-ie macie symbole profesji. Czy to powoduje spam etc? Nie.
Moim zdaniem bardzo fajna rzecz, że w nawiasie zamiast samego levelu postaci, jest również profesja. Niby nie jest to niezbędne, ale to zawsze graficzne ułatwienie, w dodatku proste do wykonania. Nie wiem, jaki związek ze spamem ma profesja w nawiasie, tak jak teraz w nawiasie jest lvl. _________________ |
24 Mar 2014, o 14:48 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 414 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |