Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Widoczność sojuszy
Widoczność sojuszy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam.
Wpadłem na pomysł, aby sojusze były w jakiś sposób oznaczane. Dziś nikt nie zwraca uwagi, czy z tymi ludźmi co się bije, ma sojusz, czy nie. Sojusze w większości przestaly mieć znaczenie. Proponuje oznaczyć je jak wrogów, z którymi mamy wojnę. Zmienić tylko kolor na np. Niebieski. Wtedy wiadomo, że takiej osoby nie powinno się orać Co sądzicie o tym pomyśle? Jak było to przepraszam. _________________ Deesh - brb s3, lvl 85 Turniejowe: Vodoxus, Deesha, Rycóch, DeeshAlfa, Desik. |
|
30 Mar 2014, o 22:17 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie lepiej na zielono? Rzuca się w oczy itd.
_________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
|
30 Mar 2014, o 23:04 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
No cóż, według mnie byłoby to duże ułatwienie dla graczy. Sama często nie zwracam uwagi na to, czy osobą którą biję ma sojusz z moją gildią. Na szczęście mimo tego nie mam jeszcze ujemnych punktów honoru
Jak już mówiłam jestem zdecydowanie za. _________________ Łączy nas jedno : pragnienie powrotu do ojczyzny inspirowane bratobójczymi walkami nie mającymi prawdziwego sensu. S2 <-- Rrroma 59 lvl , ( rycerz ) gildia FTT S2 <-- Alena 42 lvl ( vd) ... nieaktywny |
|
31 Mar 2014, o 14:50 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Zdecydowanie za, bardzo dobry pomysł.
_________________ TAERN VOODOO S3 |
|
31 Mar 2014, o 18:42 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Na niebiesko lepiej niż na zielono Kesus, bo na zielono są oznaczani ludzie z tej samej gildii podczas wojny. A co do pomysłu, jak najbardziej za. Ile to ja już walk z pewnymi kolesiami stoczyłem (niehonorowych ) zanim zauważyłem, że mamy sojusz
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
31 Mar 2014, o 19:12 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
31 Mar 2014, o 20:06 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 404 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |