Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Przedstawienie przedmiotu na czacie handlowym.
Przedstawienie przedmiotu na czacie handlowym.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Przyszedł mi na myśl pewien pomysł, aby na czacie handlowym można było przedstawić swój przedmiot, który chcemy sprzedać.
Otóż przy przedmiotach w ekwipunku dodany zostałby taki oto mały znaczek "handlowego" po którego kliknięciu zostałby dodany nasz przedmiot do wiadomości na czacie handlowym: #Już po kliknięciu (w tle tylko gildiowy przez przypadek) A na czacie handlowym po najechaniu myszką na taki przedmiot widzielibyśmy jego statystyki oraz wygląd: Myślę, że pomysł jest dobry, ponieważ można szybko obejrzeć dany przedmiot oraz pozbyć się sprzedawców epików, których nawet na oczy nie widzieli :] |
|
1 Kwi 2014, o 21:27 |
|
|
Uczeń Simona
|
jestem na tak !
Ostrzeżenie za spam. rzuff |
|
1 Kwi 2014, o 21:32 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Maj 2013, o 21:00 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Dobry pomysł
Ostrzeżenie za spam, po to masz kufle i ankietę, żeby nie pisać takich postów. rzuff |
|
1 Kwi 2014, o 21:34 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
jestem na tak, tylko... kurcze, troszke mi tu metinem cuchnie ^^
moze dodajmy przedmiot taki jak w metinie by moc go uzyc itd... xD a tak na powaznie - jestem najbardziej za (przynajmniej beda bardziej porzadne staty w tych gwiadkowych itemkach i z ulepszeniami jak by ktos inaczej ulepszal bron niz w dmg ^^ |
|
1 Kwi 2014, o 21:39 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Świetne , jak najbardziej popieram.
|
|
1 Kwi 2014, o 21:39 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
To już prawie jak targowisko
_________________ Wesołygoryl MO 140 Ostlor na codzień TypowyTroll RYC 116 Ostlor dla odmiany ZłyŻuczek SH 59 Tolnor pvp i turnieje mój kanał YT |
|
1 Kwi 2014, o 21:56 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Waski napisał(a): Myślę, że pomysł jest dobry, ponieważ można (...) pozbyć się sprzedawców epików, których nawet na oczy nie widzieli :] Pod warunkiem, że tylko w ten sposób można by wystawiać przedmioty na sprzedaż na handlowym. A co jeśli mamy więcej przedmiotów na sprzedaż, chcemy coś wymienić a nie sprzedać, jesteśmy na bossie a przedmiot leży w depo itd itp? To co proponujesz to raczej zarys pomysłu więc na tym etapie jestem na nie. |
|
1 Kwi 2014, o 22:20 |
|
|
|
Jeszcze bym dodał ograniczenie do jakiejś liczby przedmiotw np 10 w jednym ogłoszeniu
Ale ogólnie pomysł fajny(dawno tu takiego nie było) |
|
1 Kwi 2014, o 23:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie , bo :
1.wiki powie staty 2. wizualny syf na czacie 3. zamiast dumać na takim połowicznym rozwiązaniem lepiej zrobić pożądne targowisko a nie jakieś disko-polo co 10min ofa na haldowy ale uznanie za pomysł , moim zdaniem całkowicie kulawyi jego przedstawienie. no ale , nie ma co się martwić bo tak czy siak , nie wprowadziliby _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
|
1 Kwi 2014, o 23:50 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
A co z ludźmi którzy mają swój towar w depozycie? Pomysł nawet fajny ale z opcją on/off
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
2 Kwi 2014, o 08:07 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 326 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |