Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł do Taernu
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Sty 2014, o 22:27 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: MienkiMo |
Mam pomysł co do sklepów.
Teraz wyszły nowe rzeczy : miecze,zbroje, itd. czy można dodać coś takiego jak przymierzalnia biorę miecz lub zbroje i chce zobaczyć jak wyglądam z tym , jak to się komponuje z calom resztom eq. Mam pomysł co do Gildi. Gildia jako mapa, coś takiego jak Kemenak. Taka mapa gdzie chodzimy po nim jest depo wieża tp. itd . Dodać by można jeszcze tam arenę i kowala lub sklep gildyjny. |
|
4 Kwi 2014, o 22:02 |
|
|
Uczeń Simona
|
Co do pierwszego "pomysłu" viewtopic.php?f=121&t=35225&p=257793&hilit=przymierzalnia#p257793
Gildia jako oddzielna mapa - zbędne, w gildi masz tylko bufki, depozyt, teleport . Gdzie byś chciał chodzić i w jakim celu po tej mapie? _________________ http://scr.hu/0y9p/a7ll6 - Zainteresowania |
|
4 Kwi 2014, o 22:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
był już taki temat gdzie ktoś chciał,aby była przymierzalnia rzeczy np.u kowala.
_________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
|
4 Kwi 2014, o 22:16 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Casanoova napisał(a): Co do pierwszego "pomysłu" viewtopic.php?f=121&t=35225&p=257793&hilit=przymierzalnia#p257793 Gildia jako oddzielna mapa - zbędne, w gildi masz tylko bufki, depozyt, teleport . Gdzie byś chciał chodzić i w jakim celu po tej mapie? I dlatego też zamykam _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
5 Kwi 2014, o 05:05 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 375 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |