Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Przesunięcie mobków od wyjścia.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Dziś,zbierając sobie nasionka zaatakował mnie pewien gracz- uciekłem,lecz by znów mnie nie chciał ubić musiałem jak najszybciej się wydostać z mapki. Wychodząc w pełni pośpiechu już mi się ładowała mapka,lecz w trakcie tego zaatakowały mnie komary,nim się doczekałem załadowania,przywitała mnie śmierć. Nie można by było tego jakoś usprawnić,typu ograniczenia respu mobków koło wyjścia z danej lokacji?
@down no wlasnie sie nie zaladowala walka. _________________ 'Just look at the flowers' Ostatnio edytowany przez Shaimen, 6 Kwi 2014, o 18:33, edytowano w sumie 1 raz |
6 Kwi 2014, o 17:47 |
|
Walczący z drzewcami
|
Trzeba było walczyć
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
6 Kwi 2014, o 17:56 |
|
Uczeń Heremona
|
Także nieraz zaliczyłem na tym fikoła; szczególnie dotkliwe na żabach, gdy chcemy wyminąć grupkę po wyjściu z 1 lokacji.
6 Kwi 2014, o 18:48 |
|
Walczący z drzewcami
|
Z jednej strony ekrany ładowania zostały dosadnie przyspieszone wraz z upkiem (nie pamiętam którym), więc należało by mieć pretensje do prędkości łącza. Z drugiej- sytuacja, która zdarza się w niektórych miejscach na lokacjach jest lekko frustrującym zdarzeniem. Mała zmiana pozostania na danej mapie podczas nieoczekiwanego ataku byłaby odpowiednim rozwiązaniem.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
6 Kwi 2014, o 19:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
Na wejściu do Icha jest tak samo. Ostatnio szedłem rekreacyjnie złożyć wizyte, klikam na klape i... Ekran walki. (Oczywiście pokonałem go z racji tego że był druidem a ja ryckiem z setem pinari :3) Pewien problem z tymi atakami w ekranach ładowania jest i możnaby to zmienić
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
7 Kwi 2014, o 06:55 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 461 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |