Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy quest jak i zleceniodawca.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Kwi 2014, o 21:24 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: ImpoLuk |
Joahim - NPC - Przed zamkiem.
Joahim:Witaj. W czym ci pomóc? Ty:Poszukuję okazji do zarobku. Nie potrzebujesz pomocy? Teraz dostajemy 1 z 3 możliwych zleceń. - Wybór losowy Potrzebuję 10x serce upadłego do eksperymentów Zabij 15x Upadły Rycerz / Upadły Kusznik Zabij specjalną grupę upadłych. 2x Upadły rycerz, 3x Upadły kusznik | 3x Upadły rycerz, 2x Upadły kusznik -Zlecenie minimum 20 poziom doświadczenia. Exp ~5k Złoto ~2k Quest - Od 27 poziomu doświadczenia. "Eksperymenty Joahima" Joahim : Witaj. Czy nie zechciałbyś mi pomóc [Min.28lvl] Ty : Chętnie. W czym rzecz? Nie mam czasu na takie pierdoły [Odchodzisz.] J : Potrzebuję pomocy aby stworzyć człowieka ! T : Zgoda. Pomogę ci, ale co będę z tego miał ? J : Zobaczysz. Upewniam cię że nie pożałujesz. T : W takim bądź razie, co mam uczynić najpierw ? J : Udaj się do grobowca, i przynieś mi serce Upadłego Maga. Wykonałeś etap zadania. [Misje/Zadania] Eksperymenty Joahima Wielki alchemik - Joahim poprosił cię abyś pomógł mu przy jego największym dziele. Jako pierwsze zadanie kazał ci przynieść serce Upadłego Maga. <Udajemy się do grobowca w Zamku Gastelhof, i zabijamy Upadłego Maga. Wygląda jak Duch Lodu. Jego staty : 2400hp 2000many 2000kondycji Ataki lodowe , Zamrożenie Po zabiciu pojawia się skrzynka z Sercem Upadłego Maga> Wykonałeś etap zadania. [Misje/Zadania] Eksperymenty Joahima Masz już serce, udaj się z nim do zleceniodawcy i zapytaj co dalej. <Wracamy do Joahima> T: Wróciłem. J: Czy masz już serce dla mnie ? T: Tak oto one. [Oddajesz serce maga Joahimowi] J: Dobrze. Do dalszych eksperymentów potrzebne mi będą zwłoki. Powinieneś wiedzieć gdzie ich szukać. <Udajemy się do Somnusa. Będziemy musieli mu zapłacić 5 tys. sztuk złota. Wracamy do Joahima.> Wykonałeś etap zadania. [Misje/Zadania] Eksperymenty Joahima Wróć do Joahima ze zwłokami T: To znowu ja. J: Czy znalazłeś to o co prosiłem ? T: Tak, oto twoje świeże zwłoki. J: Dobrze. Teraz się skup. Będziesz potrzebować świeżej padliny do zwabienia monstra, dzięki któremu pozyskamy mózg dla mego dzieła. T: A więc ruszam. <Aby zdobyć padlinę, zabijamy Gadzinę. Po zdobyciu padliny udajemy się do kawerny i do tamtejszej jaskini. Znajdzie się tam specjalny głaz na którym rozkładamy naszą padlinę. Po chwili wyskakuję Upadły Mistrz. Staty Upadłego Mistrza : 1500 HP 1000 Many 1000 Kondycji. Skille : Front Kick, Krwawienie, Rozkaz, Trans, Taran, Potężne Uderzenie (Wygląd Upadłego Lorda) <Po zabiciu w skrzynce znajdujemy mózg> Wykonałeś etap zadania. [Misje/Zadania] Eksperymenty Joahima Zdobyłeś mózg. Wróć z nim do Joahima. T: Witaj, zdobyłem mózg. Mam nadzieję że to już koniec. J: Witaj. Nie, to jeszcze nie koniec. Potrzebuję cię do ostatniego zadania. T: Dobrze, o co chodzi ? lub T: Rezygnuję. Za dużo się napracowałem Otrzymałeś: Doświadczenie 10 000 Złoto 2000 Po wybraniu 1 opcji... J: Potrzebuję jednego, ważnego składnika - Soku drzewa życia. T: Dobrze, przyniosę ci go. <Udajemy się do Jaskini, w pobliżu Mandu, i wchodzimy do pierwszej groty po prawej. Na ścianie będzie kora. Po kliknięciu pojawi się przed nami Monstrualny Drzewiec. Staty Drzewca : 4000 HP 2500 Many 2500 Kondycji Skille: Rzut kamieniem Taran Korzenie Potężne uderzenie Po zabiciu drzewca podnosimy skrzynkę z jego Korą.> Wykonałeś etap zadania [Misje/Zadania] Eksperymenty Joahima Zebrałeś już wszystkie potrzebne składniki. Wróć do Joahima. <Wracamy do Joahima> T: Udało mi się. Mam ostatni składnik ! J: Świetnie. Teraz się odsuń, wykonam rytuał. <Czekamy> J: Udało się ! Stworzyłem życie ! T: Dobrze, a teraz nagroda. J: A tak, oto ona. Otrzymałeś : 30000 doświadczenia 10000 złota Dołączył do ciebie Ożywieniec. Staty ożywieńca : LvL : 27 HP : 850 Mana : 600 Kondycja : 600 Skille : Furia Gryzienie Potężne uderzenie |
|
14 Kwi 2014, o 21:26 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Po pierwsze pisze się "Joachim" ... a po 2:
Cytuj: Ekipa nie potrzebuje nowych pomysłów co do bossów, zleceń, npc etc... _________________ Lvl:132 Na |
|
14 Kwi 2014, o 21:41 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
. mi sie tam pomysl podoba. jak macie zamykac ten temat to wezcie lepiej do karczmy przeniescie i niech sie inni na ten temat wypowiedza czy by chciali taki Q
|
|
15 Kwi 2014, o 20:07 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Może to nie Joachim tylko Joahim xd. Pomysł przyjemny
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
15 Kwi 2014, o 21:08 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Kwi 2014, o 21:24 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: ImpoLuk |
Wiecie, napisałem tego questa ze względu na to, że w przedziale 26-29 nie ma ani jednego Q, a exp to męczarnie.. a jedynimi bossami na których raczej nie dedniesz w grupie to herszt i krzyżak, i ewentualnie ichi.
Mam druida 27.. exp leci jak krew z nosa, a zlecko od Mandu no coż... zaledwie 5k z biciem. A 140k : 5k = 28 zleceń x 20min = 560min = 9.2h Więc gdybyśmy robili same zlecka, mniej więcej zajeło by nam wbicie zaledwie 9 godzin Na moim łuku 52 szybciej wbijam na samych bossach niż na expieniu ;d |
|
16 Kwi 2014, o 12:03 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Impuss napisał(a): a jedynimi bossami na których raczej nie dedniesz w grupie to herszt i krzyżak, i ewentualnie ichi. Mam druida 27.. exp leci jak krew z nosa, a zlecko od Mandu no coż... zaledwie 5k z biciem. Nie zgodzę się , ostatnio zrobiłem sobie druida i na 24 lvlu już byłem na duszkach i to wcale nie w koks pt a na 26,27lvlu biegałem na babadka , a jak masz 2x arcan to i na grzesia możesz pójść |
|
17 Kwi 2014, o 01:40 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Impuss napisał(a): Na moim łuku 52 szybciej wbijam na samych bossach niż na expieniu ;d Bo na tych poziomach praktycznie tylko DZ (fyo czy modła też się zdarzy) z którego ja na 50 lvlu dostaje około 220k expa za czyszczenie wszystkiego xd Edit: No nie wiem, zajdziesz ogarniętą ekipe max 55lv i idzie szybko (max 80 minut) i dobry exp dla wszystkich oraz rary z DZ są w miare drogie i dobre na forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=35628 xd Połączyłem posty, zacznij używać opcji edytuj~ Dragonfire78 _________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
17 Kwi 2014, o 06:57 |
|
|
Uczeń Simona
|
Lodbrook, Ja na DZ nie chodzę Byłem 5 razy i tyle.
Za długo to trwa jak dla mnie :p Wolę klasyczne bossy jak smok, wieża czy duszki _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
|
17 Kwi 2014, o 09:34 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł na Quest może być, ale zlecenie nie przejdzie. Niedawno podobną nagrodę dawał Mandu i admini stwierdzili, że jest za dobry. Jeśli wprowadzimy Joahima to zamek też będzie za dobry, gdyż będą tam:
-mobki -bossy (aż 3) -zlecenia 5k expa to moim zdaniem za dużo skoro Mandu daje około 3k. Nagroda na moje oko powinna wynosić mniej więcej 2,5k-3,5k. Wtedy byłoby ok. Urozmaicenie zamku to dobry pomysł. Na levlach 20-30 są 3 miejsca do expienia: plaża, wymarła, zamek. Przydałoby się aby każde było odwiedzane. A może by zrobić aby zlec od Joahima był bardziej na kase? 5k złota i 1k expa. Dałoby to nam wybór: albo wbijamy exp w wymarłej lub na plaży albo zbieramy złoto w zamku. |
|
17 Kwi 2014, o 15:32 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dla mnie ok tylko ja za Q na 38 lev dostałem 45k expa a za zadanie na 28 lev 30k expa max 20k expa
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
18 Kwi 2014, o 14:28 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 414 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |