Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
crowdfunding
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Jaką wydajność mają ekipki -każdy widzi .
Zapowiadane zmiany planowane dowprowadzenia w piatą niedziele najbliższego miesiąca albo na 30 lutego br ... ciągle jakieś obsuwy , rzeczy naprawdę potrzebne nawet w zarysie nie opracowywane ... Dlatego zapraszam do efektywnej współpracy na zasadach cwordfundingu . Jak miało by to wyglądać ? 1.społeczność taernu zauważa potrzebę wprowadzenia jakiegos projektu - dajmy na to targowisko . 2.szukamy profesjonalistów którzy zajmą się tym najlepiej - wynagrodzenie w złotówkach, euro, złocie ,BTC .ustalanie kosztów projektu .ustalanie standardów wymagan ( jakość , termin itp ) 3.społeczna zbiórka srodków 4.Drygu dopisuje wynik pracy zatrudniochy przez społeczność profesjonalistó do kodu gry 5.zatrudnieni otrzymują wynagrodzenie 6.gra się rozwija @rzuff -post nic nie wnoszący do dyskusji - zapodaj sobie ostrzeżenie _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
Ostatnio edytowany przez DruidzkieŚci, 23 Kwi 2014, o 20:39, edytowano w sumie 1 raz |
23 Kwi 2014, o 19:47 |
|
Administrator
|
Piękna idea oderwana całkowicie od rzeczywistości.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
23 Kwi 2014, o 20:17 |
|
Walczący z drzewcami
|
dla mnie pomysl idealny, ciekawe jak by to sie w praktyce sprawdzilo i czy by nie bylo efektu odwrotnego do przewidzianego.
@rzuff - no wlasnie, daj sobie ostrzezenie ^^ ciekawie by bylo jak by mod sam by sobie dal warna |
23 Kwi 2014, o 21:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
W sumie dlaczego nie?
Jeżeli jest odpowiednia grupa osób, której zależy na jakimś elemencie gry to taka zbiórka może być skuteczna. Zawsze można spróbować od jakiejś powszechnie zgłaszanej sprawy. Tylko błagam - nie targowisko!. Przy okazji przyznam, że wcale nie podobją mi się tutaj głosy osób, które chwalą sie że nie wydały na grę ani złotówki. Ja kupiłem trochę platy - nie dlatego że potrzebowałem - uznałem po prostu, że jakaś odpłatnośc za tak fajny produkt się należy. Mam też swiadomość istnienia kosztów (również bieżącej obsługi) i wiem, że jak nikt nie bedzie kupował platy to projekt zostanie zamknięty. pozdr Lisario |
24 Kwi 2014, o 11:27 |
|
Walczący z drzewcami
|
Hehe dobre, a ekipe pracującą za realne pieniążki wywalić to i tak polacy (Czyt. nieroby) heheszly Pomysł mógłby wejść ale na pewno w innej formie... Kilka osób do pomocy w ekipie (wymagany ts i ogarnięcie w temacie) wzamian za wirtualną monetę
_________________ Lvl:132 Na |
24 Kwi 2014, o 14:01 |
|
Błądzący w Tunelach
|
od siebie dodam , że trochę złotówek spędziłem na taern , ale.. no właśni żółwie tempo prac , to odłożone , tamto odroczone , z drugiej strony czytam że ekipa pracuje ciężko i pełną parą .Chciałbym żeby środki które przeznaczałbym w ww sposób szły na konkretne cele .
Cele aprobuje drygu , szukamy speców ze skillem i voila ! _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
24 Kwi 2014, o 14:23 |
|
Uczeń Heremona
|
Nie sądzę by dało się ten pomysł zrealizować z prostej przyczyny:
Aby taka wynajęta głowa mogła zrobić to za co jej się zapłaci skutecznie - czyli aby to co zrobi działało z kodem gry - owa osoba musiałby wiedzieć co jak gdzie i dlaczego. Krótko mówiąc musiała by być dopuszczona przez Dryga do "spisku". A teraz odpowiedzmy sobie na pytanie: czy Twórca gry który włożył w nią tyle pracy da ot tak po prostu dostęp do grzebania w niej pierwszemu lepszemu programiście. Moim zdaniem nie. |
24 Kwi 2014, o 21:25 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 439 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |