Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
mob arena
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 24 Kwi 2014, o 17:00 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: LoXu |
Chodzi mi o to że naprzyklad wpisujesz komende (/tmob Ichtion vs ropucha naprzyklad)
no i walka sie rozpoczyna ale ty tylko patrzysz. A jak chcesz skaczyc klikasz Ok w prawym rogu. Zawsze mialem dylemat kto wygra niewiem jak ekipa ale mi sie podoba Przenoszę do pomysłów. g. _________________ Łuk 54 (on) Dr 26(on) Dr 20 (off) vd15(off) Barba19 (off) |
|
22 Maj 2014, o 07:31 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
pod niektorymi warunkami np:
brak za to expa i rarow. by zespawnic cos takiego placimy golda/plate |
|
22 Maj 2014, o 14:58 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Maj 2014, o 11:04 Posty: 61 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Qxc |
Tenzin napisał(a): pod niektorymi warunkami np: brak za to expa i rarow. by zespawnic cos takiego placimy golda/plate jakim cudem za oglądanie walki 2 bossów mielibyśmy dostać exp, a już tym bardziej rar. To niemożliwe! I zgadzam się, że za coś takiego powinno się płacić. |
|
22 Maj 2014, o 15:33 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Jak dla mnie to pomysł od czapy - nie cieszyłoby to się dużym zaintesowaniem, nie wnosiłoby niczego konstruktywnego. Taka symulacja walki bardzo szybko każdego by znudziła, tym bardziej, że moby są leniwe i dużo trudniejsze do ubicia.
22 Maj 2014, o 15:38 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
morana vs lugus i natanek xD chcialbym to zobaczyc =D
Ciekawe jak glebe zalicza morana xD _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
|
22 Maj 2014, o 15:43 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Da się bez tego żyć, ale pomysł fajny. Kiedyś rozmawiałem z kolegą o valdku i pumpie, który odszedł na emeryturę. I kto by wygrał? :p Chętnie bym zapłacił, żeby zobaczyć. Morana versus 2htagi, vough vs wąż i wiele innych.
Tym bardziej, że administracjia miałaby mało roboty, bo wszystkie animacje juz są. Jedynie ustalić konkretne komendy. _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
|
22 Maj 2014, o 15:46 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Maj 2014, o 11:04 Posty: 61 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Qxc |
ja bym zaproponował coś innego.
A co gdyby walki bossów był tworzone na s0 i nagrywane. Potem mogłyby być wrzucane na forum załóżmy jedna walka co tydzień, ale na start 5 walk, a potem to juz tydzień czekania na następną walkę. Taki mały serialik taernowy:) kiedyś tez myslalem, ze byloby fajnie gdyby mozna bylo sie zmierzyc z kilkoma bossami naraz np. 4 hersztów, czy 2 ghadiry i grześ:) Połączyłem posty, dostajesz upomnienie, pamiętaj że istnieje opcja edytuj~~ Dragonn |
|
22 Maj 2014, o 16:17 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Fajniej by bylo potrenowac na arenie z bossami.Oczywiscie nie bylo by za to expa ani rarow,ale mozna by bylo zobaczyc czy juz dajemy rade solowac smoka czy nie:)
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
|
22 Maj 2014, o 16:31 |
|
|
Rejestracja: 24 Kwi 2014, o 17:00 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: LoXu |
Szkoda, bo nie my decydujemy tylko Admini
_________________ Łuk 54 (on) Dr 26(on) Dr 20 (off) vd15(off) Barba19 (off) |
|
22 Maj 2014, o 20:50 |
|
|
|
taka juz rola gracza my dajemy pomysly oni decyduja
_________________ Ryc-100 lv wbity 16.11.2014 Przerwa 2016-07-22 Przerwa Oczekiwanie na 3D 24-03-2019 no i czas by wrocic do gry Sejmi-Mosiek na mięsko w Tydzień https://www.youtube.com/channel/UCrBRqb ... vtVeUg_t8A |
|
28 Maj 2014, o 20:45 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 354 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |