Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Książki i Księgi
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 20 Cze 2014, o 15:14 Posty: 12 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ZlotyHeros |
Moim zdaniem w taernie brakuje trochę edukacji. Podczas czekania na zrespienie się jakiegoś moba można by na przykład poczytać Taernijskie baśnie .
Ogólnie pomysł polega na tym by na mapie osady rybackiej jak najbliżej trentis ,,zbudować" bibliotekę . możliwe będzie tam np. czytanie ksiąg wypożyczanie na okres ok tygodnia lub po prostu ich kupno. Mogą one zawierać np: barwne opisy krain , opowieści o bohaterach i legendach taernu , oraz fantastycznych przygodach ludzi _________________ Wielka moc To wielka odpowiedzialność |
|
20 Cze 2014, o 16:46 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
A może tak po prostu położyć sobie dobrą książkę taką jaką lubisz koło komputera. I jak czekasz na coś czytać sobie? Prostsze i każdemu przypadnie do gustu a roboty przy tym nie trzeba:)
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
20 Cze 2014, o 16:48 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 17 Maj 2014, o 11:04 Posty: 61 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Qxc |
Chcecie zrobic cos w stylu "Taern moim życiem", jeszcze filmy edukacyjne na temat Taernu moze xd
|
|
20 Cze 2014, o 20:41 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Powiem szczerze, że czytać uwielbiam, ale z rzadka bawię się w takie rzeczy w grach, nawet jeśli jest to możliwe (najlepszy przykład to TES, szczególnie trójka). Parę drobiazgów pisanych przez jakiegoś uzdolnionego zapaleńca - OK, miły dodatek. Natomiast nie ma co oczekiwać, że ktoś z góry zacznie się nagle zajmować pisaniem, i to pisaniem na poziomie - coś takiego pochłania multum czasu. Dużo lepiej wyglądałaby mi inicjatywa forumowiczów polegająca na pisaniu na własną rękę i stworzenie tutaj biblioteki. Nikt nikomu nie narzuca jak wygląda świat stworzony Taernu, wolna amerykanka, kufle polecą, a taka działalność na pewno będzie mile widziana.
20 Cze 2014, o 21:01 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Zgadzam się z Nicolay'em - taki motyw najlepiej niech zostanie tam, gdzie najlepiej pasuje i spełnia swoją powierzchowność, jak np. w TES, gdzie zdarzyło mi się, że w pewnej książce były informacje potrzebne do MQ (Main Quest). Tutaj takie coś jest w zupełności nie potrzebne, a literaturę wystarczy, że tworzą gracze - tu na forum.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
20 Cze 2014, o 22:26 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Dosyć fajny pomysł jestem za
Jako formę wyrażenia aprobaty stosujemy kufle/ oddajemy głos w ankiecie~ Dragonn _________________ Ogarnięty 35 MO pod pvp |
|
20 Cze 2014, o 23:09 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Ja też jestem za i chciałabym zauważyć, że mamy już trochę podobny temat o nazwie "Epicka Legenda".
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
21 Cze 2014, o 11:20 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł nie jest zły. Zawsze można by odkurzyć konkurs na opis legendarnego przedmiotu i najlepsze prace zamieścić w jednej z książek. Co do innych - pisaniem nie musi zajmować się nikt z ekipy. Co zdolniejsi forumowicze pewnie podzieliliby się swym talentem (który mógłby zostać nagrodzony garścią platyny). Do tego dropnięcie takiej księgi z bossa... zawsze to jakieś urozmaicenie
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
|
26 Cze 2014, o 22:59 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Może nie jest to taki zły pomysł ale komu innemu by się chciało to czytać jak inni wolą se włączyć TV czy coś co najwyżej mogłyby być to książki, które można dropnąć i se skilla podwyższyć ale to by zawładnęło Taernijskim światem handlu .
_________________ Sheed 64lvl Łucznik 32lvl Barbarzyńca 37lvl |
|
27 Cze 2014, o 16:08 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 169 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |