Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodatkowe miejsce w klatkach
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam. Chciałbym dać propozycję dotyczącą dodatkowego miejsca w klatach w G, tzn np w 3 klatce max liczba miejsc to 6 przy max poziomie budynku, a ja chciałbym dać propozycję aby mozna tą liczbę zwiększyć np po przez wykupienie dodatkowego miejsca przez gracza za pewną ilość platyny/golda. Czekam na wasze opinie na ten temat.
Przeniosłem~ Dragonn |
|
9 Cze 2014, o 22:10 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mam mieszane uczucie co do idei zwiększenia liczby miejsc w III klatce, gdyż ta klatka jest jak by tu ja nazwać.. Uhonorowaniem ciężkiej pracy gracza dla gildi, może tak.
Ale.. te pety to DNO.. jedyne co w tej klatce bym zmienił to polepszenie tych petów bo napracować się trzeba aby wybudować III Klatkę a pety jak by tu powiedzieć tyłka nie urywają.. Jeżeli Administracja nie ma zamiaru polepszenia umiejętności/skilli tych petów to prosz bardzo.. Dodawajcie tyle miejsc ile chcecie. |
|
9 Cze 2014, o 22:18 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 270 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |