Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
klikanie a flaszki
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
proponuję zamienić przeciąganie flaszek na klikanie w nie - przeciąganie jest irytujące i zwaliło mi touchpada a i wolę zaoszczędzić kilka sekund niż bawić się jak jakiś oszołom
chyba że macie w tej czynności jakiś masterplan , którego niestety za cholerę nie potrafię zrozumieć... ( cholera - choroba , a nie wulg - z góry zaznaczam);) Pozdrawiam ps się zagalopowałam i chyba zły dział - z góry przepraszam. Proszę bardzo, przeniosłem - Nicolay dzięki wielkie Ostatnio edytowany przez kaita 17 Cze 2014, o 22:36, edytowano w sumie 2 razy |
17 Cze 2014, o 21:32 |
|
Uczeń Simona
|
Również jestem za będąc rycem i przeciągając poty żeby uzupełnić 3 k hp to trochę przegięcie i strata czasu
|
17 Cze 2014, o 21:35 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
jeżeli 3k hp uzupełnisz flaszkami po 500 wyjdzie 6 flaszek na każdą potrzeba max 3sec
18 sekund to nie aż tak długo _________________ MO 66 Powoli staje się koxem BB 28 jest koxem Z każdym dniem uczę się czegoś nowego Nie przeszkadzać mi, jestem w trakcie zdobywania epika |
17 Cze 2014, o 22:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja bez trudu przeciagam w kilka sec sporo flaszek uzupelniajac 3 "paski" i wcale nie idzie tak dlugo. Ale i tak mnie to denerwuje ^^
Pozdro Duch _________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
17 Cze 2014, o 22:16 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jak wolisz na odpo lataj
_________________ MO 66 Powoli staje się koxem BB 28 jest koxem Z każdym dniem uczę się czegoś nowego Nie przeszkadzać mi, jestem w trakcie zdobywania epika |
17 Cze 2014, o 22:18 |
|
|
BushMen napisał(a): Jak wolisz na odpo lataj na wieży między grześkiem a ghadirą nie ma odpoczynku, podobnie jak pod lodem czy w kilku innych instach, ale dziękuję za konstruktywny argument. Wracaj na herszta. ps raczej mi chodzi o nadużywanie klawisza męczy mnie to :9 a dzięki taernowi jutro biegam po mysz down : TOUCHPAD - a teraz specjalnie dla Ciebie zagadka: jak myślisz , jak łatwo się wymienia Touchpady w laptopie? Ostatnio edytowany przez kaita, 17 Cze 2014, o 22:30, edytowano w sumie 1 raz |
17 Cze 2014, o 22:23 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
e tam myszka 1 pare lat mi wytrzymała a następna 2 miesiące
kup taką za 10zł to mniej na myszki wydasz Bez offtopu prosze~ Dragonn _________________ MO 66 Powoli staje się koxem BB 28 jest koxem Z każdym dniem uczę się czegoś nowego Nie przeszkadzać mi, jestem w trakcie zdobywania epika |
17 Cze 2014, o 22:27 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Popieram pomysł i proponuje dodać ankiete.
Przeciąganie flaszek po dedzie jest monotonne i nie zawsze jest czas by postać na odp.. - Bije sie na czarnym , po ewentualnym dedzie dam odp ale itak szybciutko potam by zaraz tam wócić. -nowe , po dedzie nie ma mozliwosci wspomagania odp , pt czeka a ty sie bawisz by wbić w siebie 3k hp , 500 many , 1k kondy +- Itd, etc... _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
18 Cze 2014, o 01:57 |
|
Administrator
|
Było kilka razy, wg mnie wytłumaczenie, że to element zręcznościowy jest w porządku.
Ale nie widzę przeszkód, żeby można było łaczyć flaszki (jak flasze ulepszeń) czy co więcej, dodać jeszcze większe potki, bo HP i LVLe rosną, a potki jakie były takie są. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
18 Cze 2014, o 10:27 |
|
|
średnie wg mnie to tłumaczenie : element zręcznościowy Zaiste wielka mi filozofia przeciągnąć 10 flaszek na postać przytrzymując tacza , po prostu wymaga to ode mnie tak szybkiego refleksu, wysiłku jak i wyćwiczonej ręki ( tu pojawia się element dyskryminacji, bo to oczywiste, że chłopcy mają tę rękę lepiej wyćwiczoną z wiadomych względów ... ), że po 2 latach gry mam bica jak Pudzian , rewelacja nie wiem, może tylko mi to przeszkadza, ale serio w touchpadzie zjechał się mi prawy przycisk z tego względu tylko - no i może niedelikatna jestem xd
co do łączenia flasz - zawsze byłoby to jakieś wyjście, co nie zmienia faktu, że uważam, iż wygodę gracza powinniście stawiać na 1 miejscu , a nie jakieś wydumane 'elementy zręcznościowe ' ^^ - chyba że chodzi o to śmieszne pefałpe i argument ' kto potnie szybciej', ale i tak wasza wysoce rozwinięta umiejętność superszybkiegoklikania (swoją drogą NIEZWYKLE potrzebna w grze turowej...) przegra koniec końców z procentami, więc gdzie w tym sens? pozdrawiam ps wiem Rzuff, że było, ale nie pamiętałam tytułu tematu, co oznaczało, że nie chce mi się przekopywać miliona tematów, ażeby znaleźć jeden właściwy gomenasai co nie zmienia faktu, że dziękuję za opinię |
18 Cze 2014, o 12:06 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 409 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |