![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy Chempion
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 8 Lip 2014, o 08:02 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Promilek ![]() |
Witam! NOWY CHAMPION NA LODOWYM JEZIORKU!!!
Mam propozycje utworzenia nowego championa w okolicach lodowego jeziora mianowicie byłby to champion na podobiznę Lempo tylko z ta różnica ze inaczej by wyglądał czyli posiadałby inna kolorystykę i byłby bardziej "przytyrany", posiadam by on ataki takie jakie ma zwykły lepmo jak i ataki vd, w drużynie znajdował by się on i 2 wściekle lempo, moja propozycja jest taka by posiadał on 35k hp co wy na to?? Moja propozycja nazwy to Obłąkany Lempo a oto jego przykładowy wygląd: http://scr.hu/2zig/mq9kc _________________ Mo Kox Silny Ostatnio edytowany przez PromileK, 9 Lip 2014, o 11:30, edytowano w sumie 1 raz |
|
8 Lip 2014, o 08:17 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
jestem pewna, że identyczną (chyba nawet słowo w słowo) propozycję już widziałam, tylko nie umiem tego znaleźć
![]() Poza tym, jest już wersja mocniejszego lempo - wściekłe lempo. Cóż to za różnica, że będzie on miał dodatkowe ataki vd, skoro nawet tych zwykłych, kochanych Wściekłych nikt nie atakuje? ![]() |
|
8 Lip 2014, o 08:47 |
|
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 8 Lip 2014, o 08:02 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Promilek ![]() |
Taka róznice ze to byl by Champion czyli bylo by szansa na dropniecie set czy epika no i oczywiscie czas respa bylby duzo zadszy niz np trolla zimowego
_________________ Mo Kox Silny |
|
8 Lip 2014, o 09:07 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Czempionów na zimowej mapce jest już tak dużo, że czasem już się nawet nie chce tego bić
![]() |
|
8 Lip 2014, o 09:10 |
|
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 9 Cze 2013, o 16:48 Posty: 198 Miejscowość: BDG Podziękowano: 252 razy Otrzymanych podziękowań: 313 razy Nick w grze: ArGes ![]() |
a ja jestem innego zdania. Elsia nie zgodze się z tb:P
Osobiście lubie ganiać za czempami i uwierz ,że czasem jest ich az nadto za mało:P halm i olm aktualnie są na szarym koncu z listy zimowych czempionów, szansa na drop epika jest mało zachwycająca, zreszta dawno , dawno nie widzialem zeby cos prócz kamola na htage z tego spadło. Co do Chempa lempo , podoba mi sie pomysł. Mamy czempa lalek , troli , sepozmorów to brakuje tylko lempo i kotków by zachować balans ![]() Kazdy mob w beirn i okolicach ma swojego odpowiednika: kleszcz - krwiopij jak- żywiciel jak jastrząbek - jastrzębior ( tudzież lotny boss, ale zaliczam) ognik- wisp yeti - żywiciel yeti mroźne olbrzymy/szamany - gnawk fanatyk - żerca Chyba nic nie pominąłem:P podsumowując na jeziorku mógłby respić kotek i lempo czempy:P Dziekuje za uwage i do uslyszenia. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
8 Lip 2014, o 11:32 |
![]() |
|
![]() |
||
Dokładnie o takie myślenie mi chodzi, zwiększyć liczbę champow a zmniejszyć czas respa. Wiadomo ze gra sie staje wtedy bardziej urozmaicona i zaczyna się polowanie na championy.
_________________ Mo Kox Silny |
|
8 Lip 2014, o 11:58 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 4 Cze 2011, o 20:32 Posty: 1947 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 442 razy Otrzymanych podziękowań: 514 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Roboty z grafiką nie było by tez chyba dużo wystarczy go nieco powiększyć albo i nie i "utyłać pysk dużą ilością krwi":D
Mi się podoba _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 ![]() "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
8 Lip 2014, o 12:04 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 9 Cze 2013, o 16:48 Posty: 198 Miejscowość: BDG Podziękowano: 252 razy Otrzymanych podziękowań: 313 razy Nick w grze: ArGes ![]() |
Patrząc na to ze na zimce nic innego prócz ganianiem za czempami sie nie robi to powinnismy zadac sobie pytanie dlaczego to nadal pozostało bez zmian:P
_________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
8 Lip 2014, o 12:09 |
![]() |
|
![]() |
||
pomysl na grafilke mam nieco inny
![]() _________________ Mo Kox Silny |
|
8 Lip 2014, o 12:24 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
@ArGes
Ktoś kiedyś powiedział, że w planach jest zrobienie każdego chempa pod moba, to co wyszczególniłeś (nowe champy w Beirn) to pewnie kierunek w tą stronę. Oczywiście roboty z tym mnóstwo, więc zdaję sobie sprawę jaki będzie termin realizacji.. ale wizja jest. Co do opisanego tutaj pomysłu, słabo. "Chciałbym czempa pajonka, tylko takiego większego. I każdego innego moba też." _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
8 Lip 2014, o 13:03 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |