Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Blokowanie expa
Blokowanie expa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Inżynier
|
Witam.
Jak zawsze wychodzę z jakimś dziwnym pomysłem... Wczoraj zobaczyłem że mój kochany sheed dobijał 45lv, a że średnio mi to pasuje musiałem spędzić dobre 20 min pod konarem aby kochani druidzi lekko mi pomogli. Po 150 dedach doszedłem do takiego poziomu expa który jest zadawalający http://scr.hu/84u/v2hk4 Jednak, dlaczego nie zrobić blokady expa? koszt to przykładowo 50 platy za aktywacje i kolejne 50 za dezaktywacje. Koszt jest mały, a zaoszczędza sporo czasu i nerwów że dobijemy naszym turniejowcem lv przeniosłam. ariaris |
7 Lip 2014, o 18:07 |
|
Uczeń Simona
|
a czemu maja ułatwiać cos co nie powinno moim zdaniem byc dozwolone ?
tzn lolki na turnieje to tylko zabieranie frajdy tym nowym :/ |
7 Lip 2014, o 18:11 |
|
Uczeń Heremona
|
W zasadzie mnie się podoba, choć 50 platy bym na to nie wyłożył. Z drugiej strony nie widzę większego sensu w tego typu usprawnieniach - każdy obejdzie się bez nich.
Przenoszę do właściwego działu. Edit: Ariaris mnie ubiegła Edit 2: I jeszcze przez przypadek usunąłem jej dopisek _________________
Spoiler:
|
7 Lip 2014, o 18:13 |
|
Inżynier
|
Dzięki za przeniesienie, 50 platy dla turkowca to nie jest majątek, tylko 1 średnio udany turniej :p
Co do zabierania zabawy innym, nie na każdy przedział są turniejowce a taka opcja nie wpłynie na ich ilość tylko na wygodę graczy którzy posiadają już takowe postacie Edit: Nawet przy was pomylić się nie można wyłapujecie w 10 sekund ^^ To taki nasz prywatny wyścig - Nicolay |
7 Lip 2014, o 18:16 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł już taki był na forum, a zbić exp to chwila moment, wystarczy odwiedzić jaskinię herszta/krzyżaka.
|
7 Lip 2014, o 18:23 |
|
Walczący z drzewcami
|
Lepiej na żebrakach pod szpitalem, albo wilki w lesie koldów :> Co do pomysły - niepotrzebne.
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
7 Lip 2014, o 18:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Może i przydatne dla niektórych, ale niewarte dłuższego roztrząsania. Poza tym koszt 50 platy mnie osobiście odstrasza.
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
7 Lip 2014, o 19:34 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie, bo tylko same koxy z przerasowanymi rarami by byli na turniejach. A tak, to i zwykły człek może startować i ma szansę wygrać, gdzie się liczy przede wszystkim taktyka, bowiem teraz większość graczy przedmioty ma na podobnym poziomie.
Za to robienie postaci stricto pod turnieje, wymaga już z twojej strony większego wysiłku. Chcesz wymiatać na arenie? Chcesz być ewidentnie lepszy od innych? To dlaczego masz mieć łatwiej? Wszędzie tam gdzie chce się wymiatać, trzeba się trochę pomęczyć. I o to w tym wszystkim chodzi. W innym przypadku roiło by się od takich postaci, jak twoja. A pamiętaj, że nie tylko stricte postacie robione pod turnieje, startują w turniejach. _________________ Zuzialol napisał(a): Edenoth. Wszystko cacy, ale podklasy będą wprowadzone dopiero po targowisku Monterevoli napisał(a): A targowisko po podklasach, to jak schody z Incepcji [...] |
9 Lip 2014, o 06:40 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja osobiście bym dodał jako nagrode w turnieju level-up dla najlepszej 4. To ma być turniej dla graczy wszystkich, a nie kopalnia platyny dla koksow...
_________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
9 Lip 2014, o 21:36 | |
Zabójca Tilsai
|
Mrozix napisał(a): Ja osobiście bym dodał jako nagrode w turnieju level-up dla najlepszej 4. To ma być turniej dla graczy wszystkich, a nie kopalnia platyny dla koksow... Jak najbardziej się pod tym podpisuję, dla mnie bardzo ciekawy pomysł ! _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
9 Lip 2014, o 22:33 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 160 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |