Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Umiejętności peta.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Lip 2014, o 16:03 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: NIEPODAM |
Witam, chciałbym prosić o stworzenie "paska" umiejętności dla peta. Działał by on mniej więcej tak, że np. kiedy przesuniemy go w lewo pet skupia się bardziej na obronie niż ataku, a w prawo atakuje, a nie broni się. Znajdował by się on w zakładce, której ustalamy próg ucieczki czy nazwę. Raz ustalona wartość obowiązywała by dopóki jej ponownie nie zmienimy. Co o tym sądzicie ?
|
17 Lip 2014, o 22:26 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dam głowę że już było ale nie mogę znaleźć.
Co o tym sądzę? Wnioskujac, nie grasz dru lub rycem i to jest płacz bo pada Ci pet.Inni mają w czymś łatwiej ,a niektórzy gorzej. Tyle z mojej strony. Pzdr MrOgniorzut _________________ Pomoglem ? Postaw kufla ja stawiam! Nowy start - początek sierpnia na serwerze 2 AVE PVP AVE JA |
18 Lip 2014, o 06:38 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Cytuj: Witam, chciałbym prosić o stworzenie "paska" umiejętności dla peta. Ok szefie , już się robi ... Ostrzeżenie za nic nie wnoszący post. rzuff _________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
18 Lip 2014, o 08:05 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pet nie ma zastępować gracza tylko pomagać. Taki jest sens petów. Nie masz wpływu na jego akcje i niech tak pozostanie.
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
18 Lip 2014, o 09:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zgodze się z Dark_Woolf.
Dla mnie jest to bezsensu bo: -każdy nowy gracz lub już doświadczony chciałby poexpic swojego peta. Ustawiłby sobie ten ''Pasek'' na środku i patrząc na stadnardowe w grze ustawienia obrony wyglądałyby 5/5/2. Stał by sobie i nic nie robił i każdy by się czepiał czemu pet nie bije a Właściciel mówi Cytuj: A bo chce go poexpic - Zajmowałby slot tylko dlatego zeby go poexpić. _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
18 Lip 2014, o 12:31 |
|
Współpracownik Gnarla
|
BArdziej byłbym za mozliwoscia ustawiania peta przed walka w oknie gdzie ma zgony, skalpy , exp itd poprzez wprowadzenia opcji -Ofensywa / defensywa.
Nie musze chyba tlumaczyc na czym to polega. Ofensywa- typowa takta na czyszczenie defensywa - takta na bosy _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
18 Lip 2014, o 12:59 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Lip 2014, o 16:03 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: NIEPODAM |
O to mi właśnie chodzi
Za kolejny nic nie wnoszący post poleci ostrzeżenie, polecam zajrzeć do regulaminu~ Dragonn |
18 Lip 2014, o 17:47 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
To i tak jest bez sensu.
Załóżmy że ustawimy taktyke defensywną u peta, zabieramy petka na przykładowo węże, o tak jakiś masochista wbił już mu 120lvl i uznał iż da rade. I jak by to wyglądało?? Zapewne pet dał by większość PA w obrone w losowe strefy czyli zdefił by się w wielu przypadkach w obrone fizyczną i na nic by się zdała ta jego opcja defensywna. Pet powinien brać przykład z obrony gracza wg mnie, tzn dawać najwięcej PA w tą strefe co gracz, czy jest to wykonalne? chyba nie... więc i tak pet nigdy nie będzie ogarniał bo losowość wygra i często jego obrona będzie nie trafiona _________________ Tłuk (Thor): 90 [✓] 100 [✓] 105 [✓] 110 [X] Jaki właściciel taki pet http://www.youtube.com/watch?v=B3J6CyeFUds |
20 Lip 2014, o 12:35 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 142 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |