Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
po co tak na prawde gramy ? nowa kraina
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
przyszedł mi pomysł a raczej idea powrotu do pierwotnej fabuły gry .
jesteśmy niedobitkami którzy musieli uciekać z ojczyzny ale czas na odwet i próbę odbicia naszych rodzinnych stron znalezlismy miejsce w holigardzie poprawiliśmy nasze umiejętności i zebraliśmy przyjaciół takich jak my . wbiliśmy wiele lvl nie byliśmy w ojczyźnie od wieków czas to zmienić zebrać przyjaciół wsiąść na statek i ruszyć na odsiecz ojczyźnie nowa kraina by sie do niej dostac wymagany był by lvl i sporo złota na zapłatę dla kapitana statku na początek mógł by być event w którym odbijali byśmy port twierdze która potem stała by się naszą siedziba i z której wychodzilibyśmy odbijać nasze rodzinne strony mobki były by jako grupki utorskich żołnierzy od zwykłych nam już znanych do żołnierzy zaprawionych w bojach i monstrów hodowanych przez utor czy jesteśmy na tyle silni by pokonać utor czy to już ten czas czas sie przekonać czas zacząć walczyć wystarczająco długo lizaliśmy rany i zbierali siły w bezpiecznym holigardzie mieliśmy tu wiele przygód czas gonić przygodę dalej i stać sie bohaterem nie tylko na opczyźnie lecz i w swojej ukochanej ojczyźnie tak wiem to tylko idea nie ma za bardzo konkretów jednak myślę ze w z pewnością byście jakieś mieli i dało by to możliwość wykazać sie naszym grafikom z pomysłowością nie sadze by było to proste ale na pewno wykonalne i wrócilibyśmy do pierwotnej fabuły _________________ Kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed moim Ojcem, który jest w niebie |
|
14 Lip 2014, o 10:44 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Myślę, że po odbiciu ojczyzny gra straciłaby sens. Bo w sumie tutaj w Haligradzie cały czas doskonalimy swoje umiejętności, chodzimy na różnie ciekawe bossy, bijemy różne mobki po to aby odbić Taern. Lecz jak już go odbijemy to co dalej? Praktycznie już koniec, osiągnęliśmy cel. Pomysł średnio mi się podoba, chyba że w evencie odbijalibyśmy część Taernu, bijemy utorczyków, ich pety i potwory (tak jak było w evencie "Wojna 1000-lecia"), tylko że na innej mapie. Na końcu mógłby paść komunikat: "Niestety Utor jest za silny. Nasi dzielni wojacy jedynie osłabili wrogów. Szykujcie się do walki- niedługo znów uderzymy w przeciwników". Dzięki takiemu zakończeniu eventu za miesiąc mógłby zostać powtórzony . Jeśli Twój pomysł by udoskonalić z lekka to jestem za.
Pozdrawiam. |
|
14 Lip 2014, o 13:55 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Mógłby być to też end game'owy Qest który byłby zakończeniem głównej fabuły gry, dostępny od 120lvl. Byłby to qest finalny, najtrudniejszy z wszystkich innych
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
14 Lip 2014, o 14:12 |
|
|
Uczeń Simona
|
HELLSING napisał(a): Mógłby być to też end game'owy Qest który byłby zakończeniem głównej fabuły gry, dostępny od 120lvl. Byłby to qest finalny, najtrudniejszy z wszystkich innych Takim questem jest "Szczyt marzeń", przynajmniej ja nie jestem w stanie go wykonać (http://scr.hu/0y9p/rd5zz). _________________ http://scr.hu/0y9p/a7ll6 - Zainteresowania |
|
14 Lip 2014, o 14:34 |
|
|
Duma Forum!
|
Dużo Wam nie zdradzę, jak powiem, że w przyszłości planujemy wprowadzić rajdy partyzanckich drużyn na ziemie Taernu i dręczenie Utorczyków. I będzie to zrobione tak, że fabuła gry nic na tym nie straci, wręcz przeciwnie, a prawdziwa wojna dopiero się zacznie.
|
|
14 Lip 2014, o 14:35 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Przecież wszyscy czekamy na epizod II który będzie ukończony w eee noo ymm a może przemalujmy góry koldów .
A tak na serio pomysł popieram tylko raczej widziałbym to jako daily event dla gildi _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
14 Lip 2014, o 15:54 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Na epizod II z 1-2lata czekamy a w tym czasie już by całą grę od 0 można by stworzyc ;D, wiec oczekujemy jakiegoś cuda, a nie kolejnych bezsesownych bossów nie związanych z Utorem ;d
_________________ Postacie: Voodoo 55lvl (rośnie) Barba 26lvl (turkowiec) Druid 60lvl |
|
14 Lip 2014, o 16:04 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Bosski są akurat fajne i tych chciałbym więcej ale coś dla graczy 40-80 lvl a nie tylko ciągle mocniejsze bosski, wyjątkiem była żabka i mario
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
15 Lip 2014, o 10:07 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Spoiler:
Spoiler:
Biorąc pod uwagę wasze posty (HM & RK), nie można się z nimi nie zgodzić. Dlatego uważam, że powinna być baardziej rozwinięta możliwość dokonywania wyboru. Co to ozn.? Już tłumaczę... _____________________________________________________________ Ok, jestem Tearnijczykiem, ale to nie oznacza, że od razu muszę bić się za ojczyznę. A jak bym zapragnął być zdrajcą, i bić dla Utoru? I WŁŚ, TUTAJ JEST KLUCZ DO GRY "NEVER ENDING STORY". Jedni bd bić za Taern, drudzy dla Utoru. To daje nam taką sytuacje, że walka bd trwać ciągle i nigdy się nie skończy. Bo caly czas bd nowi zdrajcy, i nowi wierni tearnijczycy Pozdr. _________________ Zuzialol napisał(a): Edenoth. Wszystko cacy, ale podklasy będą wprowadzone dopiero po targowisku Monterevoli napisał(a): A targowisko po podklasach, to jak schody z Incepcji [...] |
|
15 Lip 2014, o 15:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Wiecie, samo odbicie ojczyzny (które dla mnie jest trochę za wcześnie, bo prawdziwa organizacja wojsk prawdopodobnie odbędzie się dopiero w EII) nie musi oznaczać końca gry. Kraj zniszczony przez Utor będzie trzeba przecież odbudować, a wojska osłabione wojną wyzwoleńczą mogą okazać się łatwym celem dla sąsiadów w tym także tymczasowych sojuszników. Samo odbijanie Taernu to dla mnie niezakończony jeszcze akt, więc ja nie widzę przeszkód, żeby po odzyskaniu ojczyzny można było dalej kontynuować historię kraju.
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
16 Lip 2014, o 13:17 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 228 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |