Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
HC jest, a może tak...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Może tak zupełne przeciwieństwo? HC jest jak wiadomo wymagający, idea jest odnośnie stworzenia serwera zupełnie przeciwnego HC.
Spotkałem się juz w innych gracz że obok normali i hardcore bywały też serwery easy. Wiadomo żeby nowi nie ryli sie drzwami i oknami wprowadzić obowiązek posiadania konta na HC/normal i postaci minimum 30,40,50? żeby troszkę zapoznać się z grą. Pomysł easy jest prosty jak barszcz. Wiadomo że : a) czasem człowiekowi czasu nie starcza na expienie, robienie eq. b) człek nie chce wydawać złotówek na pl ( wiem ze nie musi, ale czasem się nie chce grać widząc jak wczorajszy biedak kupuje attawe c) poprostu chciałby obaczyć jak to jest na hlvl a nie na tym swoim kurduplu ( hlvl bossy itp.) d) człek zawsze marzył o posiadaniu epika, a jeśli nawet nie to byłoby miło Easy ( z mego punktu widzenia ) mógłby posiadać dużo zwiększony exp, drop rarów, epików ( nie za dużo oczywiscie ) itd. Kary za śmierć normalne, no może trochę zwiększone. Wiem że większości znudziłby się po pewnym okresie czasu, ale jakaś tam grupka zapaleńców pozostałaby Co sądzicie? Przewiduje niepochlebne opinie _________________ '' Postęp jest wymówką dla zepsucia. '' - ,Diuna, Franka Herberta '' Trzeba zrobić ściepę narodową, i kupić bombę atomową! '' - Bohdan Smoleń Rycerz 90 (91 coming soon) toczy się do góry... Gildia FTT, nick: Krzesiek, bynajmniej Grzesiu |
5 Sie 2014, o 22:48 |
|
Uczeń Simona
|
Powiem tylko, że dobrze przewidujesz.
_________________ Turnieje HC 1vs1 1-140 3 miejsce 2vs2 36-52 1 miejsce 1vs1 20-29 1 miejsce 1vs1 1-140 1 miejsce 1vs1 60-74 1 miejsce |
5 Sie 2014, o 23:20 |
|
|
Oj tam zaraz niepochlebne
Paladyn56556 leniuszek napisał(a): ... Wiem że większości znudziłby się po pewnym okresie czasu ...ja już się znudziłem czytając to |
5 Sie 2014, o 23:39 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
@Up Nie da się ukryć
Wg mnie wystarczy powiedzieć słowa Dryga lub to były graczy nie jestem pewien: "Taern jest dla twardych" i ja się z tym zgadzam - chcesz mieć duży lvl? Musisz zasłużyć! Ja sam nie byłem na Garnizonie bo mam (obecnie) 60lvl ale jak będę chciał odwiedzić to wbije a nie założę nowy serwer byle się nie zmęczyć. Co do małej ilości graczy Taern to specyficzna gra, nie każdemu się podoba a często dołącza masa 8-10 latków i nie spędzą miesiąca nad tą grą a wyjdą bo za wolno kasa i lvl leci. Poprawka: usunąłem jedno słowo w cytacie _________________ Sheed 64lvl Łucznik 32lvl Barbarzyńca 37lvl Ostatnio edytowany przez Eliras, 21 Sie 2014, o 18:01, edytowano w sumie 1 raz |
12 Sie 2014, o 10:45 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Eliras napisał(a): @Up Nie da się ukryć Wg mnie wystarczy powiedzieć słowa Dryga lub to były graczy nie jestem pewien: "Taern jest dla twardych ludzi" i ja się z tym zgadzam - chcesz mieć duży lvl? Musisz zasłużyć! Ja sam nie byłem na Garnizonie bo mam (obecnie) 60lvl ale jak będę chciał odwiedzić to wbije a nie założę nowy serwer byle się nie zmęczyć. Co do małej ilości graczy Taern to specyficzna gra, nie każdemu się podoba a często dołącza masa 8-10 latków i nie spędzą miesiąca nad tą grą a wyjdą bo za wolno kasa i lvl leci. Z drugiej strony to dobre nie jest bo kase na plate od każdego dzieciaka da się wybulić, a gra ciut na tym traci że sporo osób traci ochotę przy 26-30 gdzie trzeba troszkę ichów polatać do wbicia lvl i później. Do 70 czyli połowy dociera dosłownie ułamek osób którzy w pierwszej chwili są zachwyceni tą grą. A oprócz dzieciaków są tacy którzy studiują/pracują/ mają rodzinę/życie etc. Wtedy wiadomo ciężko się gra... Jak dla mnie exp i drop na hc jest już o tyle zwiększony że to właśnie on jest dla mnie serwerem Easy, rzeczy w tym by umieć łazić, nie wbijać się na siłę tam gdzie można zaliczyć deda i chodzić z kimś na q/bossy/kase a nie liczyć że się solo wbije 140.... _________________ S4, uprawiam, exping, bossing i małżing |
12 Sie 2014, o 17:53 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 194 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |