Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Prestiż - mała zmiana.
[IDEA] Prestiż - mała zmiana.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam.
Pomysłem jest to, żeby pokazywało, ile dostaliśmy presta w statystykach po walce, a nie na czacie bocznym.
Spoiler:
Liczba zaznaczona strzałką powinna pokazywać 6. Otrzymałem 1 prest za bossa i 5 prest za sidun. Ta kolumna nie jest użwana. Więc pomyślałem, że można ją nareszcie jakoś wykorzystać. Żeby nie zakładać potem kolejnego tematu rozwinę ten. Mianowicie, żeby liczba pokazywała, ile dostaliśmy prestiżu po każdej walce zakończonej przez nas sukcesem. Nawet jeżeli bijemy gryzli i nagle lv up, w statystykach pisze nam (załóżmy) 18 pod 'Prestiż'; lub wtedy, gdy psycho wbił lv, ale na wiki pisze za co dostajemy prestiż, więc nie będę się rozpisywał. Dołączyłem ankietę. Pozdrawiam. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
19 Lip 2013, o 11:28 |
|
Walczący z drzewcami
|
Kiedys kolega bil misia i dropnal 3 rary i ding niezly spam
kosmetyczna zmiana a bardzo przydatna _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
19 Lip 2013, o 16:09 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Cze 2011, o 20:57 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jak najbardziej za. Jeśli prest to i honor musiałby się pokazywać.
_________________ Rycerz s1~ wciąż rośnie! "Najlepszą bronią przeciwko wrogowi, jest inny wróg." Friedrich Nietzsche 1844 - 1900 |
19 Lip 2013, o 16:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja jestem za i potem w statystykach (tam gdzie siła itp.) pokazywało by całkowity prestiż i to by było też dobrze
_________________ Życie jest ciężkie... |
19 Lip 2013, o 17:19 |
|
Zabójca Tilsai
|
to było za banalne żeby ktoś szybko na to wpadł, skoro już są takie kolumny to dobrze by było gdyby nam coś przekazywały
_________________ We are all the same, players in the game. |
19 Lip 2013, o 18:18 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ta kolumna chyba tylko z pvp [wojen gildijnych ] pokazuje ile dostajemy presta/honoru lub tracimy
_________________ Nick: ProTesciowa Profesja: Ryc Level: 44 Server: 2 Bo w życiu są najważniejsze skille Ban :/ Powrót 30 sierpnia 2013 |
19 Lip 2013, o 23:36 |
|
Współpracownik Gnarla
|
ProTesciowa napisał(a): ta kolumna chyba tylko z pvp [wojen gildijnych ] pokazuje ile dostajemy presta/honoru lub tracimy Nawet wojnie nie pokazuje nic w tym okienku . Ale było by lepiej jak by tak zrobili O ile pamiętam, zaraz po wprowadzeniu wojen wyświetlało się tam (w tej pierwszej wersji). 3siu _________________ Judaasz-Dr 140lv Gildia: Stonehenge 20:12 Lamonja: pecha mieliśmy ,że na was trafiliśmy |
20 Lip 2013, o 05:56 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Napisałeś, że na tej kolumnie pokazywany byłby zdobyty prestiż zamiast na czacie bocznym...
Tutaj się nie zgadzam, ale popieram, żeby również był pokazywany wlasnie po walce jak w twoim pomysle. Argumentem jest prestiż, który zdobywamy za zlecenia na przyklad bo wtedy poprostu zdobyty prest nie wyswietlałby nam się. _________________ Ósma profesja, dziesiąty skill, jest fajna nutka- Power of will |
27 Lip 2013, o 07:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@up: Za zlecenia prestiż mógłby być nadal wyświetlany na czacie boczym, basfau nie pisał nic o tym, że tak miałoby nie być. Pisał tylko o prestiżu za walkę.
|
27 Lip 2013, o 08:18 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Jestem za.
Okienka zrobione, to zostaje tylko skrypt zmienic i gotowe. Mała rzecz, a cieszy. Poprawi też estetyke bocznego czatu. _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
28 Lip 2013, o 12:05 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 169 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |