Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taern
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai
|
Skoro powstaje Taern z wersją na andka (wersja instalacyjna) to dlaczego nie powstanie taka aplikacja na pc działającą na systemach win i linux? Dobra by była taka którą raz by można pobrać i od razy były by w niej spakowane wszystkie mapki. Chodzi mi bardziej o taki specjalny rodzaj programu który działał by jak przeglądarka i był przystosowany do gry w taern z wbudowanym fp11. Nie było by problemów z pobieraniem mapek itd ponieważ byłby wbudowany automatyczny aktualizator. Przy okazji znikł by problem z graniem multi. Kurde same korzyści. Drugie sprawa, gdzie jest taernowa gazetka bo wczoraj chciałem sobie poczytać, otwieram aktualności patrzę i nie ma. Trzecia sprawa, grafik jest zainteresowany zdobieniem skinu do gry dla mnie na zamówienie? Jak tak to niech poda swoją cenę za fatyge i numer konta, ja podam dalsze szczegóły.
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
18 Sie 2014, o 16:13 |
|
Uczeń Heremona
|
HELLSING napisał(a): Skoro powstaje Taern z wersją na andka (wersja instalacyjna) to dlaczego nie powstanie taka aplikacja na pc działającą na systemach win i linux? A powstaje? Mógłbyś podlinkować źródło? Sam jestem ciekawy. HELLSING napisał(a): Trzecia sprawa, grafik jest zainteresowany zdobieniem skinu do gry dla mnie na zamówienie? Jak tak to niech poda swoją cenę za fatyge i numer konta, ja podam dalsze szczegóły. Jeśli by ów grafik chciałby dorobić również na mnie, również proszę o kontakt na PW |
18 Sie 2014, o 17:12 |
|
Zabójca Tilsai
|
Torkil napisał(a): HELLSING napisał(a): Skoro powstaje Taern z wersją na andka (wersja instalacyjna) to dlaczego nie powstanie taka aplikacja na pc działającą na systemach win i linux? A powstaje? Mógłbyś podlinkować źródło? Sam jestem ciekawy. HELLSING napisał(a): Trzecia sprawa, grafik jest zainteresowany zdobieniem skinu do gry dla mnie na zamówienie? Jak tak to niech poda swoją cenę za fatyge i numer konta, ja podam dalsze szczegóły. Jeśli by ów grafik chciałby dorobić również na mnie, również proszę o kontakt na PW Krążą jedynie plotki że takowy program powstaje viewtopic.php?f=187&t=37992 _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
18 Sie 2014, o 19:58 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 166 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |