Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
HH juz stare ?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Cze 2014, o 22:51 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: polkrzy |
Witam chciałbym wam przedstawić nową wersje HH bylo to po prostu coś nowego np raz na miesiąc ale HH dla psychorarow było to by 2 razy wiekszy exp dla psychorarow i miało by to trwać przez 3-4h
Kolejny pomysł to godzina zmiana terytorium Zamiast czerwonego było by czarne tam gdzie żółte tam czerwone a gdzie zielone to zielone czarne zostanie na swoim miejscu zielone musi być do teleportow ale event szkolacy PVP Ostatnio edytowany przez polkrzy, 27 Sie 2014, o 22:10, edytowano w sumie 1 raz |
27 Sie 2014, o 21:51 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Cytuj: Zamiast czerwonego bylo by czarne tam gdzie żółte tam czerwone a gdzie zielone to zielone czarne zostanie na swoim miejscu zielone musi być do teleportow ale wajny event szkolacy PVP Przetłumacz na malezyjski _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
27 Sie 2014, o 22:05 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Vendetta napisał(a): Cytuj: Zamiast czerwonego bylo by czarne tam gdzie żółte tam czerwone a gdzie zielone to zielone czarne zostanie na swoim miejscu zielone musi być do teleportow ale wajny event szkolacy PVP Przetłumacz na malezyjski Oraz naucz się ortografii. |
27 Sie 2014, o 22:08 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Akurat przekaz jest jasny a co do pomysłu cóż nie każdy ma psycho a raczej mają je nieliczni a zamiana kolorów pół raczej tylko na HC bo ja na zwykłych servach tego nie widze.
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
27 Sie 2014, o 22:11 |
|
Uczeń Heremona
|
Zamiana żółtego na czerwone? Już widzę jak się wszyscy cieszą, że muszą potać po kolor pól się zmienił na np godzinę...
|
27 Sie 2014, o 22:11 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Cze 2014, o 22:51 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: polkrzy |
Elfnocy napisał(a): Akurat przekaz jest jasny a co do pomysłu cóż nie każdy ma psycho a raczej mają je nieliczni a zamiana kolorów pół raczej tylko na HC bo ja na zwykłych servach tego nie widze. Hm 50+ prawie kazdy ma chodz 1 psych raczej a tak samo jak zwykle hh 1-30 prawie i tak nie wiedza co to hh jesli graja jedna postacia |
27 Sie 2014, o 22:18 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jest już na tyle dużo sposobów pozyskiwania expa na psycho czy to z zleceń, dielektryków itp. więc pomysł na coś takiego jak hh dla psycho jest moim zdaniem nietrafione.
|
27 Sie 2014, o 22:25 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Prawie każdy 50+ ma psycho? Na pewno nie na s5
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
27 Sie 2014, o 22:55 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie powiesz mi że nowy gracz od razu biegnie zarobić na Moczary Danthum czy Valazan
Przekaz jest jasny, ale pomysł nietrafiony. _________________ Deesh - brb s3, lvl 85 Turniejowe: Vodoxus, Deesha, Rycóch, DeeshAlfa, Desik. |
28 Sie 2014, o 09:30 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |