![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Coś Nowego.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Zabójca Tilsai
![]() |
Nie wiem czy padł ten temat już, nie byłem wstanie sprawdzić wszystkich tematów dokładnie, ale można zaryzykować
![]() Mój pomysł jest następujący, można by było zrobić dodatkowy czat dla sojuszy. Na czym to polega, kontaktowanie się na czacie z danymi sojuszami jakie mamy zawarte http://scr.hu/1ncp/uz1vv ułatwiło by nam to rozmowę np podczas pvp lub łatwiejsze zebranie ekipę na wybranego bossa ![]() ![]() Pozdrawiam SB ArGes- Przytaj jeszcze raz co napisałem, nie obchodzi mnie czat ogólny/kurczak ^^ interesuje mnie tylko czat dla zawartych sojuszy z dana gildią żeby mieć lepszy kontakt np podczas wojny. _________________ Uczysz się z błędów, które popełniasz. Uczysz się z błędów, które popełniają inni. Prawda jest taka, że to nie sukces jest nauczycielem. Jest nim porażka. Ostatnio edytowany przez StoneBreak, 5 Wrz 2014, o 23:29, edytowano w sumie 1 raz |
|
5 Wrz 2014, o 22:43 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 9 Cze 2013, o 16:48 Posty: 198 Miejscowość: BDG Podziękowano: 252 razy Otrzymanych podziękowań: 313 razy Nick w grze: ArGes ![]() |
Nie potrzebne . Dlaczego? większość sojuszników idzie spokojnie dorwac na czacie globalnym/kurczaku. Nie potrzebna plątanina czatów.
_________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
5 Wrz 2014, o 23:14 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 15 Maj 2014, o 20:21 Posty: 10 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: ArubaS ![]() |
Pomysł zły nie jest,nawet sam o tym myślałem,tylko jesli jest 30 sojuszy to na tym czacie byl by ogromny spam
![]() _________________ ''Walczymy by żyć,więc po co walczymy gdzy żyjemy'' Dalajlama III ArubaS|S1|Barbarzyńca|66lvl| Sometime Pooniat|S2|VooDoo|73lvl|On AlvinXd|S1|Sheed|80lvl|On |
|
6 Wrz 2014, o 10:48 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 14 Sty 2014, o 19:42 Posty: 157 Podziękowano: 120 razy Otrzymanych podziękowań: 82 razy Nick w grze: RycerzKrola Serwer: Tolnor ![]() |
Pomysł na nie. Sojusz nic nie znaczy (sojusznicy atakują siebie nawzajem) więc po co taki czat? Pozdrawiam
|
|
6 Wrz 2014, o 19:43 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 18 Mar 2014, o 15:21 Posty: 65 Podziękowano: 19 razy Otrzymanych podziękowań: 36 razy Nick w grze: BalCadar ![]() |
haha jak atakuja sie nawzajem to po co taki sojusz ?
ja jestem na tak ![]() |
|
6 Wrz 2014, o 19:45 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 10 Lut 2014, o 23:46 Posty: 107 Miejscowość: Budziska Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: CarrtyXeen ![]() |
Jestem na Tak. Na czacie np. Nie można znaleśc slota na coś. A na czacie np. Sojuszowym. Możnaby było też poszukać tego slota. I bedzie można doznać lepszy kontakt z ludzmi z innej Gildii xD
_________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" ![]() |
|
6 Wrz 2014, o 20:54 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 14 Sty 2014, o 19:42 Posty: 157 Podziękowano: 120 razy Otrzymanych podziękowań: 82 razy Nick w grze: RycerzKrola Serwer: Tolnor ![]() |
Twierdzicie, że zwiększenie ilości czatów zwiększy szansę na znalezienie slota? Nie sądzę... To w ogóle zróbmy czat TYLKO dla kupujących (żeby łatwiej było coś kupić) i tylko dla sprzedających, oraz czat dla szukających pomocy i czat dla tych, którzy chcą sobie pospamić... Wtedy na pewno znajdziecie slota.
|
|
6 Wrz 2014, o 22:37 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
Było mnóstwo takich pomysłów, odpowiedz mi proszę na poniższą kwestię:
Gildia X ma za sojuszników YZ Gildia Y ma za sojuszników XV Gildia V ma za sojuszników YZ Kto z kim rozmawia na takim czacie? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
6 Wrz 2014, o 23:21 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 10 Lut 2014, o 23:46 Posty: 107 Miejscowość: Budziska Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: CarrtyXeen ![]() |
Jak dla mnie poprostu dodać ankiete i zobaczymy xD
_________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" ![]() |
|
7 Wrz 2014, o 00:01 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |