Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Historia platyny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai
|
Witam
Uważam że w zakładce platyna w oknie Historia tworzy się zbyt duży bałagan gdy wszystko jest jedno pod drugim, według mnie powinno być to bardziej intuicyjnie porozkładane na rozsuwane zakładki czyli osobno klucze, eliksiry i pozostałe. Należy też pozbyć się błędu że zapisywane jest 0 platyny przy samym farbowaniu włosów.
Spoiler:
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
14 Wrz 2014, o 14:09 |
|
Współpracownik Gnarla
|
czy to takie wazne ze potrzebuje zmian? Ilu graczy się tym wgl interesuje?
_________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
14 Wrz 2014, o 14:11 |
|
Zabójca Tilsai
|
Na przykład ja bo chcę znać całe saldo a nie tylko część czyli tyle ile się zmieści.
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
14 Wrz 2014, o 14:13 |
|
Uczeń Heremona
|
A to nie wiesz na co wydajesz platynę?
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
14 Wrz 2014, o 15:03 |
|
Zabójca Tilsai
|
No załóżmy że nie pamiętam na co wydałem miesiąc temu.
14 Wrz 2014, o 15:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
Przecież istnieje historia wydawania Platyny.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
14 Wrz 2014, o 16:04 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Dragonn napisał(a): Przecież istnieje historia wydawania Platyny. Ale historia platyny ma konkretna ilosc pozycji, okreslonych, a wydaje mi sie, ze chodzi tu o jakis licznik, ktory rejestruje od poczatku na co i ile wydal. @gromak, o tym samym pomyslalam @ad topic, kartka, notatnik, Excel, inny kalkulator, zaden problem _________________ Ciało znikło, a duch, Nieśmiertelny za dwóch, Dalej bzdury te same plótł wciąż... |
14 Wrz 2014, o 16:07 |
|
Uczeń Heremona
|
No to zapisuj na kartce albo w notatniku jeżeli te dane są dla Ciebie takie istotne, dla mnie pomysł kompletnie bez sensu.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
14 Wrz 2014, o 16:10 |
|
Uczeń Simona
|
I ja wypowiem się na ten temat. Sam wydaję dużo kasy realnej na taern ale nigdy mnie jakoś nie interesowało na co wydałem tą zakupioną prze zemnie platynę. Jeżeli interesowało by mnie to jednak zapisywał bym to w notatniku i folderze gdzie mam all informację o taern. To nic trudnego a ekipa przynajmniej nie będzie się bawić że tak powiem w robienie takich pierdół.
_________________ Nikt cię do niczego nie zmusza |
14 Wrz 2014, o 19:15 |
|
Uczeń Simona
|
Gromak jesli tak to po co zostalo wprowadzone cos takiego http://scr.hu/52y/mgcr5
w sumie tez bym chciał widzieć pełna historie |
15 Wrz 2014, o 14:01 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 162 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |