Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pety z 3 klatki
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Sie 2013, o 19:43 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Cyborianin |
Droga ekipo moglibyście zwiększyć ilość miejsc w klatkach gildyjnych ,oraz uaktywnić puste klatki stojące w gildii po rozbudowie na maks myślę że by było to , z korzyścią dla nas graczy , a już na pewno by nie zaszkodziło samej grze -Dziękuje -co wy NATO ??
|
|
19 Wrz 2014, o 16:55 |
|
|
Uczeń Simona
|
Także jestem za aby puste klatki zostały wypełnione nowymi pięknymi petami. Ale co do ilości miejsc w klatkach raczej nie ma co mówić. Chociaż może... kto wie.
Ekipa planuje zacząć pracę nad petami możliwe że będą i dodawane jakieś nowe. Jak na razie wspomniane nic o tym nie było ale kto wie co mają w planach. _________________ Nikt cię do niczego nie zmusza |
|
19 Wrz 2014, o 18:00 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Co do miejsc w klatkach to jest wpis na blogu, że pomału pracują nad tym (właściwie to nad całą reformą petów ), a co do nowych petów w 4-tej i 5-tej to narazie nic nie wiadomo i też byłbym za tym by już wkońcu zacząć nad tym prace :/
|
|
19 Wrz 2014, o 18:04 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Wydaje mi się, że w ten poniedziałek powinna być notka na blogu o kolejnym upku, lub co się zapowiada w zmianach w petach. Co do zwiększenia liczby petów w klatce: jestem na nie. Jeśli chodzi o dodanie petów w 4 i 5 klatce: jestem na tak!
|
|
19 Wrz 2014, o 19:58 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 194 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |