Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Przycisk "wycisz"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Zapisz Wycisz Reset
Co szanowna ekipa na to? Poza tym umieścił bym go w górnym prawym rogu, w jednym rozwijanym menu z "maksymalizuj". _________________ Step 1: Troubleshot. Step 2: Debug. Step 3: look step 2. Step 4: Polish. Step 5: Shine on. Ostatnio edytowany przez Tablon, 20 Wrz 2014, o 12:54, edytowano w sumie 1 raz |
20 Wrz 2014, o 12:51 |
|
Administrator
|
Wiesz, że wczoraj o tym samym myślałem?
Przypadek? Nie sądzę. Jestem jak najbardziej na tak, strata czasu na przesuwanie tych suwaków. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
20 Wrz 2014, o 12:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
ale że co , czaty mute , czy dźwięki ?
_________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
20 Wrz 2014, o 13:18 |
|
Uczeń Simona
|
DruidzkieŚci napisał(a): ale że co , czaty mute , czy dźwięki ? Dźwięki. Mi jest to obojętne, ponieważ mam wyciszone wszystkie dźwięki oprócz tych w walce i interfejsu, a to dlatego że gram słuchając radia. _________________ Rabu - Łucznik - Duneb - 98 lvl + ogar czarny 82 lvl i aquaera 82 lvl Nie kłoć się z głupcem, bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. |
20 Wrz 2014, o 13:25 |
|
Uczeń Heremona
|
Oj tak, to by się przydało, szczególnie że zmiany suwakami często uwzględniane są dopiero przy relogu. Mnie też to chodziło po głowie jakiś czas temu, rozwiązanie bardzo wygodne gdy często przełączamy się z dźwięków gry na własną muzykę. Muszę przyznać, że przyjemnie posłuchać czasem oryginalnej ścieżki
20 Wrz 2014, o 13:28 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 180 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |