Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wioska druidów
Wioska druidów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Paź 2014, o 23:52 Posty: 22 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Sephres |
Jak zapewne wszyscy wiedzą w Wiosce druidów są niewykorzystane domki.
Można by w nich coś zrobić na przykład depozyt lub też w związku z tym że są to druidzi coś w guście Igi w Trentis jako lecznicy. Dołączam ankiete. |
26 Lis 2014, o 21:15 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Raczej jestem na NIE po co nam więcej lagów na serwerze? Tak naprawdę pomysł bardzo dobry, albo w domku obok depo wstawić coś w stylu kowala żeby bronie ulepszał :3 Nie trzeba by było biegać do trentis, wtedy podzielili by się miasta na 0-20 20-40 40+ maja kem potem garnizon i berim
|
26 Lis 2014, o 21:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
W wiosce też możesz ulepszać ekwipunek.
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
26 Lis 2014, o 21:53 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Seph napisał(a): Jak zapewne wszyscy wiedzą w Wiosce druidów są niewykorzystane domki. Można by w nich coś zrobić na przykład depozyt lub też w związku z tym że są to druidzi coś w guście Igi w Trentis jako lecznicy. Dołączam ankiete. Super pomysł też miałem ten temat to zawsze na nie było ;/ |
26 Lis 2014, o 21:53 |
|
Uczeń Heremona
|
Lecznica byłaby OK, ale nie cieszyłaby się wzięciem - mnie osobiście z szybkiego uzdrawiania zdarzało się korzystać tylko po zgonach, gdy lądujemy pod szpitalem - po śmierci przy wiosce ląduje się natomiast w karczmie, więc żadnej użyteczności dla takiej zmiany nie widzę.
Co do depozytu - można by go wprowadzić, ale wcale nie uważam, by takie ułatwianie gry było komukolwiek potrzebne. Podziemiami do Trentis idzie się naprawdę krótko, a ktoś z gildią ma jeszcze prościej, bo wystarczy zajść do konwojenta. _________________
Spoiler:
|
26 Lis 2014, o 22:43 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 152 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |