Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
lokacje
lokacje
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Gdy robiłem q i weszłem do lasu koldów to pisało ,,Nowy las koldów''.I sie zastanawiałem dlaczego dodali ,,Nowy''.Jesli tak dodali do lasu koldów to dlaczego nie do alaliru (bo on tez był zmieniany),,Nowy alalir''.Pisze ten post zeby usuneli ten ,,nowy''.Do tematu dołączona ankieta.
_________________ Pomogłem ? dej Kufel ja postawie !! |
13 Gru 2014, o 23:27 |
|
Uczeń Heremona
|
To nie jest czasem tak, że lokacja "Las koldów" jest przypisana do starej mapki która gdzieś tam istnieje w czeluściach serwera? W takim wypadku nazwa nie może być taka sama, podobnie jak nazwa np folderu na PC?
Nie wiem, tak tylko gdybam. Des pewnie wie |
14 Gru 2014, o 11:02 |
|
Uczeń Heremona
|
Z tym że istnieje lokacja Alaril, a te mapki nowe to: rozstaje, karczma, wyspa, plaża i wioska druidów - takimi nazwami są też uwiecznione. Las koldów pozostał lasem koldów, tylko że nowiutki i w odświeżonej wersji, a ten stary właśnie robi sobie własną reprezentację i za rok-dwa wyprzedzi Polskę w rankingu Fifa
Pozdrawiam. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
16 Gru 2014, o 22:52 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |