Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja zmiany nazwy
Propozycja zmiany nazwy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Paź 2014, o 23:52 Posty: 22 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Sephres |
Proponuję aby zmienić skill u łucznika na 5lvl - Twoja Stara na powiedzmy Prowokacja
Jak napiszesz coś obraźliwego o rodzicach to jesteś banowany, a skill mówi sam za siebie. W walkach nieraz jest "rzuć starą" czyli co ? Mam iść do mojej mamy i nią rzucić ? Samo patrzenie że na obrazku jest jakiś mężczyzna z podpisem "Twoja stara" wobec graczy mogłoby być uznane za obraźliwe Dołączam Ankietę. Ostatnio edytowany przez Seph, 30 Lis 2014, o 11:51, edytowano w sumie 1 raz |
27 Lis 2014, o 18:59 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jeżeli nazywasz swoich rodziców "starzy" to może i tak to Ci się kojarzyć...
|
27 Lis 2014, o 19:07 |
|
Rejestracja: 25 Paź 2014, o 23:52 Posty: 22 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Sephres |
Roksana tu nie chodzi o to po prostu źle się kojarzy
|
27 Lis 2014, o 19:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nigdy nie zwrocilem na to uwagi,ale w tym pomysle jest troche racji.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
28 Lis 2014, o 14:33 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam.
Syndicat, grając na s1 prawie nikt nie mówi "rzuć starą". Co do pomysłu to na nie, ponieważ jest to jedyny skill z nazwą z humorem Pozdrawiam _________________ "Śmierć nie jest wydarzeniem z życia, śmierci się nie przeżywa" - L.Wittgenstein |
12 Gru 2014, o 03:39 |
|
Jesli o to chodzi to nie jedyny. Przeczytaj sobie opis poteznego uderzenia u rycka http://scr.hu/3a6c/8zjvc według mnie opis też potrafi byc smieszny aczkolwiek mało kto je czyta.
A z tym że na s1 nikt prawie tego nie pisze to nie znaczy że na innych serwerach również |
17 Gru 2014, o 14:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mi tam się podoba i nigdy jakoś nie przyszło mi na myśl że coś obraźliwego tam jest .
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z idiotą: najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem" J love Peace |
17 Gru 2014, o 14:33 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jednego obraza innego nie ale wciąż może być dla kogoś obraźliwe, więc zmiana ma uzasadnienie.
AVE _________________ dr 120 |
17 Gru 2014, o 16:50 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 98 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |