Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taern na...
Taern na...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
CZEŚĆ
Ostatnio przypomniałem sobie że Taern jest na tablety i telefony z androidem.Postanowiłem wbic na xboxa 360 i wpisalem w przeglądarkę taern no ale nie chciał sie włączyć. Po chwili wpisalem w przegladarke nazwę innej gry i ona działała. Mój pomysł polega na udostępnieniu gry w ''naszą'' grę na owym xboxie Czekam na komentarzm _________________ Pomoglem ? Postaw kufla ja stawiam! Nowy start - początek sierpnia na serwerze 2 AVE PVP AVE JA |
13 Sty 2015, o 23:54 |
|
Administrator
|
Analogicznie jak tutaj:
drygu napisał(a): Wersja mobilna Taerna nie będzie obsługiwała telefonów z systemem windows. Niestety technologia (Adobe AIR) w której tworzymy nową wersję wspiera wszystko poza windows phone. Czy będzie wspierać w przyszłości: tego niestety nie wiemy. Adobe póki co nie planuje dodać wsparcia dla tego systemu ponieważ na świecie jest zbyt niszowy (~4% rynku). Ale ciężko powiedzieć co będzie się działo za kilka miesięcy. Nie wiem czego trzeba, żeby xbox obsłużył grę, ale specjalnie na tą platformę pisać apki nikt nie bedzie, pójdzie to pójdzie, nie to nie. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
14 Sty 2015, o 00:03 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 127 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |