Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Realistyczność włosów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Lis 2014, o 18:34 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Magnolia |
Siema, jestem wkurzona jednym faktem - kupiłam sobie włoski z kokiem i miałam nadzieję że będę fajnie wyglądała podczas walki, a co się okazuje - http://scr.hu/1c71/gfz5e opadają! Koka nie widać i włosy opadają na piersi, chociaż włosy sięgają tylko szyi! Proszę grafików o ''udoskonalenie'' tejże drogiej inwestycji jakiej są włosy, bo dla mnie jest to zwykłe oszustwo!
|
12 Sty 2015, o 12:02 |
|
|
Magnolia napisał(a): ... Koka nie widać i włosy opadają na piersi... Proszę grafików o ''udoskonalenie'' ..! Popieram koleżankę Włosy nie mogą zasłaniać piersi ! |
12 Sty 2015, o 12:17 |
|
Pogromca Valdaroga
|
O czym Wy piszecie? Gdzie tam widzicie piersi?
_________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
12 Sty 2015, o 12:48 |
|
|
Darkhen napisał(a): O czym Wy piszecie? Gdzie tam widzicie piersi? no właśnie włosy zasłaniają |
12 Sty 2015, o 12:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Przecież to deska. Nawet tasak jest.
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
12 Sty 2015, o 14:11 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Sie 2014, o 11:47 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 22 razy Nick w grze: Xaith |
Serio? XD Jak dla mnie poprawianie takich pierdół to czysta strata czasu.
_________________ |
12 Sty 2015, o 14:13 |
|
|
Dark_Woolf napisał(a): Przecież to deska. Nawet tasak jest. Spoko To Poprawić koka i duużo silikonu poproszę grafików Quithar napisał(a): ... poprawianie takich pierdół to czysta strata czasu. Wygląd dla kobiety to nie "pierdółka" ..o cyckach nie wspomnę |
12 Sty 2015, o 14:20 |
|
Błądzący w Tunelach
|
A żeby realizm był pełen poprosiłbym o smród krwi, rozkładających się zwłoki i długo niemytych ciał.
|
12 Sty 2015, o 14:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ty druid i się nie myjesz? Hańba!
_________________ Adhibe rationem difficultatibus. |
12 Sty 2015, o 15:09 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ludgar napisał(a): A żeby realizm był pełen poprosiłbym o smród krwi, rozkładających się zwłoki i długo niemytych ciał. Jak ty chcesz czuć smród przez komputer? Wygląd to zupełnie inna sprawa i zgadzam się z koleżanką. Skoro mamy koka to czemu nie ma go w walce? Sam zauważyłem, że przy jakiejś męskiej fryzurze i ukrytym hełmie włosy chociaż mają grzywką, w walce (i na postaci w pt) są ucięte i wygląda to strasznie... Aczkolwiek są ważniejsze sprawy niż poprawianie wyglądu. Ostatnio edytowany przez RycerzKróla, 12 Sty 2015, o 15:12, edytowano w sumie 1 raz |
12 Sty 2015, o 15:11 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |