Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Uderzenie Chi
Uderzenie Chi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Siema, wpadłem na pomysł, aby sheed przy uderzeniu odbierał mane i nam dawał z uderzenia chi, bo i tak odbiera przeciwnikowi
Dodaję ankietę Dodaję, że tego odbierania many by było nie dużo z 5-15% Bo wtedy by był niezniszczalny Ostatnio edytowany przez PaseQ, 14 Sty 2015, o 20:16, edytowano w sumie 1 raz |
14 Sty 2015, o 20:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie przejdzie, ponieważ z kontrolą mógłby bić bez końca.
_________________ Kleopatr s7 OSTATNI SPRAWIEDLIWY W TYM OKRUTNYM ŚWIECIE joł |
14 Sty 2015, o 20:11 |
|
|
świetny pomysł...dodatkowo dajmy mu jeszcze niewidzialność
i pigułkę gwałtu [EDIT] PaseQ napisał(a): Oj dood Chciałbyś xD Jestem tak zajefajny, że nie muszę gwałcić Ostatnio edytowany przez zVirusowany, 14 Sty 2015, o 20:17, edytowano w sumie 1 raz |
14 Sty 2015, o 20:12 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
zVirusowany napisał(a): świetny pomysł...dodatkowo dajmy mu jeszcze niewidzialność i pigułkę gwałtu Oj dood Chciałbyś xD |
14 Sty 2015, o 20:13 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
zVirusowany napisał(a): świetny pomysł...dodatkowo dajmy mu jeszcze niewidzialność i pigułkę gwałtu [EDIT] PaseQ napisał(a): Oj dood Chciałbyś xD Jestem tak zajefajny, że nie muszę gwałcić Oj dood, dopisałem teraz przeczytaj xD |
14 Sty 2015, o 20:19 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
"Dood mój miszcz"
|
14 Sty 2015, o 20:21 |
|
Uczeń Heremona
|
To nie przejdzie bo jak już ktoś napisał sheed mógłby bić bez końca.
Niemniej jakieś ulepszenie tej profesji, po ulepszeniu vd i planowanym ulepszeniu łuka wobec ostatniego osłabienia sh po prostu się tej profesji należy. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
14 Sty 2015, o 20:28 |
|
Chodząca legenda
|
Jaki cel miałaby ta zmiana?
|
14 Sty 2015, o 20:37 |
|
Walczący z drzewcami
|
debalansacja wszystkich innych prof+bossów i bicie dosłownie każdego bossa z samym druidem... oraz nieśmiertelność w pvp.
Więc jakiś sens to ma |
14 Sty 2015, o 20:48 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Zdecydowanie nie, sh wtedy stałby się zbyt silny w walkach pvp i trzeba było by go wtedy osłabiać jak dr wcześniej. Stałby się też czymś w rodzaju tanka - trzyma się długo w walce dzięki unikom, mana/konda nie spada przez co może się bić przez naprawdę wiele rund bez utracenia choćby 50% pasków, dojdzie do tego dr i można wieczność czekać do kolejnej rundy na turku.
_________________ ''Daj każdemu dniu stać się najpiękniejszym w twoim życiu'' |
14 Sty 2015, o 21:06 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 52 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |