Strona 1 z 5 |
[ 43 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Farbowanie petów
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Wrz 2014, o 09:49 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Ultraman |
Wszystkie pety jednego gatunku wyglądają tak samo, więc pomyślałem że fajnie byłoby gdyby była możliwość nadawania im innego koloru niż standardowy.
Ekipa raczej niechętnie podchodzi do wprowadzania bezsensownych zmian, jednak z nastawieniem gry na dojenie platyny, myślę że pomysł ten jest opłacalny, bo zmiana kolorku mogłaby niemało kosztować, a na pewno znalazłoby się wielu chętnych. Mi to się marzy taki różowy ogar, a pewnie każdy chciałby żeby jego pecik się troszkę wyróżniał od innych. Skoro już zaszły spore zmiany w petach to pewnie nie byłoby problemem wprowadzenie takiej zmiany. Pozdrowienia dla ekipy szczególnie sokołka :** |
|
16 Sty 2015, o 12:46 |
|
|
Uczeń Simona
|
Różowy ogar serio ?? I co jeszcze ?? Jeszcze teczowych petow nam brakowalo. Jak mialoby byc wprowadzone to kazdy pet powinien dostac taka palete kolorow zeby wyroznial sie troche ale wygladal naturalnie a nie jak wyzej wspomniales rozowy ogar ^^.
Pozdro _________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
|
16 Sty 2015, o 12:51 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Bez sensu.. =,= Zmiana koloru petów.
Lepiej żeby ekipa jak już się zaczęła zajmować Naszymi zwierzakami zrobiła wygląd rarów (aby były widoczne na odpalonym zwierzaku w walce), które zostały wprowadzone. _________________ S3 -> miłości moja <3 Basfau napisał(a): Nie ma się czego dziwić. S3 to stan umysłu Temirha - MO 125 Green Power - OFF |
|
16 Sty 2015, o 12:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Temirha napisał(a): Bez sensu.. =,= Zmiana koloru petów. Lepiej żeby ekipa jak już się zaczęła zajmować Naszymi zwierzakami zrobiła wygląd rarów (aby były widoczne na odpalonym zwierzaku w walce), które zostały wprowadzone. To i tak nie wcześniej jak w 3D ;p |
|
16 Sty 2015, o 12:54 |
|
|
Uczeń Simona
|
Ja tam nwm czy chcialbym widzieć przedmioty na pecie w walce. Bo takie opaski czy inne pancerze to jak to by wygladalo np. na motylku czy innych klatkowych ?? O tym ktos pomyslal ??
_________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
|
16 Sty 2015, o 13:01 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Wrz 2014, o 09:49 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Ultraman |
normalnie na skrzydełku ale temat jest o kolorku petka. Koleżanka chciałaby różowego sola, ja ogara, bo jak wiadomo jest to najbardziej męski kolor. Pozatym w grze raczej próżno szukać zmian które nie przyniosły by zarobku, a więc widoczne rary na pecie nie będą motywować programistów. Zmiana koloru już inaczej bo mogłaby kosztować 50 czy 100 pl i pewnie często gracze by zmieniali image swojego zwierzaka
|
|
16 Sty 2015, o 13:11 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
No o motylu też myślałam, że ciężko by było coś wymyśleć, ale wierzę w Ziomeczki Dryga (czyt. Pana Tomka ), że na pewno by coś ciekawego zaprojektował - może powiększył korpus motyla czy coś w ten deseń (bo tak swoją drogą, motyl taki bidny ubogi). Albo po prostu aby dostały dopasowane (np. żeby opaski były widoczne u zwierzaków które mają widoczne konkretnie kończyny - pantera, jaguar, papug, twig itp.). U skorpiona czy żmiji dość ciężko jak zarówno u motyla.
Ultraman napisał(a): normalnie na skrzydełku ale temat jest o kolorku petka. Koleżanka chciałaby różowego sola, ja ogara, bo jak wiadomo jest to najbardziej męski kolor. Pozatym w grze raczej próżno szukać zmian które nie przyniosły by zarobku, a więc widoczne rary na pecie nie będą motywować programistów. Zmiana koloru już inaczej bo mogłaby kosztować 50 czy 100 pl i pewnie często gracze by zmieniali image swojego zwierzaka No proszę Was.. Nie róbmy z tej gry "bajki o różowych kucykach".. =,= _________________ S3 -> miłości moja <3 Basfau napisał(a): Nie ma się czego dziwić. S3 to stan umysłu Temirha - MO 125 Green Power - OFF Ostatnio edytowany przez Temirha, 16 Sty 2015, o 13:17, edytowano w sumie 1 raz |
|
16 Sty 2015, o 13:13 |
|
|
Uczeń Simona
|
To juz chyba lepsza bylaby poswiata jakiegos koloru po zalozeniu konkretnej obrozy czyt. Agtesywna/defensywna ;p
@Edit Sorrki za offtop _________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
|
16 Sty 2015, o 13:17 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Zmiana kolorku tak jak ekwipunku to dość przyjemna opcja dla wielbicieli petów. Jestem za.
Temirha napisał(a): Bez sensu.. =,= Zmiana koloru petów. Lepiej żeby ekipa jak już się zaczęła zajmować Naszymi zwierzakami zrobiła wygląd rarów (aby były widoczne na odpalonym zwierzaku w walce), które zostały wprowadzone. widoczność rarów może być ale powinna być opcją (tak samo jak hełm). Uwielbiam oglądać gołe ploxy i tak samo ogary bez okrycia |
|
16 Sty 2015, o 13:32 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
A ja chciałbym zobaczyć moją papugę w czarno-czerwonych barwach,w pełni gotową do boju
Chociaż prędzej widzę to jako mini bonus po wbiciu określonego poziomu petowi. Powiedzmy co 20 lvl odblokowywałaby się nowa gama barw;p Jestem na Tak. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
16 Sty 2015, o 18:41 |
|
|
Strona 1 z 5 |
[ 43 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 89 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |