Na ankiecie dam tak, aczkolwiek jaki jest sens zmieniania tego:
Kruczy/Kosior co 10 minut + 5-10minut do respa, chodzisz z góry na dół, jak Ty go spotkasz jest Twój, jak nie to trudno, tutaj moim zdaniem nie powinno być red [fakt ochrona PvP], nie sugieruję że nie było by mobów, tylko mogli by ten red usunąć, bo akcje tam nie ziemskie się dzięją ^^.
Zaim/Telek/Rizurul co 20/40/1h + resp (jak mnie pamięć nie myli) dosyć duży okres miejsca zrespienia, od jaskini przy wejściu po namiot orków i płn-wsch część krainy
Pomijawszy ten spis... Dla mnie powinien być przedział "widoku" respa czempionów, które coś dropią, np. Kruczy/Kosior dla graczy do [dajmy na to] 30pzm (nie raz widziałem 75+, który chodzi na Kosiorze/Kruczym), od 30 do 40 czempiony na plaży dropiące "Światła Tellabagu", od 15 do 40 wszystkie w jaskiniach, skoro llvl mają iść przez jaskinie, nie wszyscy stoją pod bramą, Wymarła Osada + Ogrowisko dla 28-39, żeby inni mieli szanse a nie gdzie się nie obejrzysz tam zawsze hlvl biją wszystko co się respi do Lasu Koldów, dołożyć do tego jeszcze "Karol Kold" jest już dostępny dla wszystkich, który osiągnęli 40 lvl w zwyż oczywiście.
Moje skromne zdanie na ten temat.
Pozdrawiam