Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Hazard.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
W karczmie można się napić, pogawędzić. Brakuje mi jednak...hazardu. Mam 2 pomysły, jeden z nich rozwiązałby problem z systemem osiągnięć, który na obecną chwilę nie wprowadza niczego do gry.
1. Karty do gry. Za określoną ilość ubitych stworków (np.goblinów, pająków) dostawalibyśmy kartę z wizerunkiem owego mobka. Oczywiście im więcej zabójstw na koncie, tym karta byłaby silniejsza. Rzecz jasna w takowe karty można by było grać z innymi graczami, wymieniać się, sprzedawać itd. Karty nadałyby sens osiągnięciom, które w tej chwili są strasznie nijakie. 2. Gra w kości. Tego chyba tłumaczyć Wam nie muszę Gracz mógłby postawić na szali złoto lub platynę. Myślę, że jakimś stopniu ożywiłoby to rynek+ istniałaby inna forma zarobku niż te cholerne małże... Ostatnio edytowany przez Avidar 2 Mar 2015, o 19:34, edytowano w sumie 2 razy |
2 Mar 2015, o 16:20 |
|
Walczący z drzewcami
|
to nie jest gra casynowa lub takiego typu, wykup premium bedziesz miał loterie 1x dziennie
_________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
2 Mar 2015, o 16:21 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Sty 2014, o 16:32 Posty: 35 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Anubian |
Już taki pomysł kiedyś był
|
2 Mar 2015, o 22:54 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł nr 2 jest dobry i nawet pasuje do średniowieczno-fantastycznych taernijskich klimatów.W kości ludzie grają od setek lat.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
4 Mar 2015, o 20:07 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Może i ekipa powinna coś zrobić z tymi osiągnięciami ale nie wydaje mi się alby było to aż tak ważne, mi odpowiada tak jak jest ... przynajmniej mogę udowodnić komuś że byłem poraz pierwszy na modliszce
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
5 Mar 2015, o 12:10 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 68 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |