Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Opca zmiany serwera
Opca zmiany serwera
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam.Na samym początku chciałbym uprzedzić ,że jest to mój pierwszy post i proszę aby potraktować go łagodnie . Mianowicie jak pewnie dużo z Was już zauważyła chodzi o opcje zmiany serwera . Na pewno dużo osób z Was ma taki przypadek że na dwóch serwerach macie postacie o bardzo dużym levlu . Czy nie wkurzało Was to ,że np: dropneliscie markahn który już macie i przydałby Wam on się na postaci na innej postaci na innym serwerze ? I niestety musicie owy rar sprzedać . Moja propozycja jest taka aby na każdej postaci którą już stworzyliscie był przycisk np: zmień serwer . Polegał on by na tym że możecie zmienić serwer dla postaci . Działał by on tylko 1 raz więc trzeba się dobrze nad tym zastanowić . Pomógł by on w wielu sytuacjach np: ta z dropnięciami rarów . Dzięki niemu wyrównała by się też nieco liczba graczy na serwerach . Przez to odpoczął by także support przez to ,gdyż nie było by aż tyle skarg o to że ktos ukradł złoto podczas wymiany złota między graczami o innych serwerach. Myslę że pomysł jest dobry i ,że będzie dodany do gry . Dziękuje za uwagę
|
29 Mar 2015, o 18:10 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Powstał nowy serwer, 3/4 graczy z starych serwerów idą na nowy, w tym 140 lvle.
Założę się ze ilość graczy nie wyrównałaby się, myślę ze większość graczy od razu by przybyła na s7. _________________ Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o http://screenshooter.net/100009842/kesibin Turniej Profesji Ostlor 2018 Luty: 1 Miejsce Turniej Profesji Ostlor 2018 Grudzień: 1 Miejsce 11.03.2017 11:16 Epik Imisindo został zdobyty! |
29 Mar 2015, o 19:42 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Pomysł zupełnie nie trafiony, zgodzę się z kolegą wyżej, że większosć graczy przeszła by na s7 i nikogy by już nie było na s1 czy innych serwerach. Jestem na NIE.
_________________ LeczeRany DR 24lvl Fireshow MO 49lvl |
1 Kwi 2015, o 09:35 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 75 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |