Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
% ulepszeń ekwipunku. nowa substancja do ulepszenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam wszystkich ktorzy czytaja mój temat
Chcialbym podsunąć pomysł na nowa substancję która będzie dodawać +15% do ulepszenia . Np. Kiedy chcemy ulepszyć sprzęt z ekwipunku np. na +7 + to mamy nikle % wraz z esencjami dla mnie to strata flasz ulepszenia + platyny na inhibitor .. Dlatego iż pewnie wielu gracza duzo niepowodzeń podczas ulepszenia choćażby na +4+5 to jest wielki problem bo daja tylko inhibitor +esencja to i tak poprawimy na +10% do Powodzenia ulepszenia ... Dlatgo chce zeby zrobic substancje ktora dawala by +15-20 % do powodzenia ... "% Mo są bardzo fajne,uznałem że trzeba ich zabijać" Lordcik Łowca MO _________________ Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej,ale czwarta będzie na kije i kamienie-Albert Einstein |
18 Kwi 2015, o 23:33 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zostały dodane Dvigg i Reol, nie ma powodu żeby zwiększać % ulepszeń. To jest loteria, albo wejdzie albo spali ewentualnie nie zrobi nic
Dawniej nie było takich bajerów a ludzie i tak mieli eq ~+10 _________________ Lvl:132 Na |
18 Kwi 2015, o 23:35 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
A gdzie tomozna kupic? ;d
_________________ Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej,ale czwarta będzie na kije i kamienie-Albert Einstein |
19 Kwi 2015, o 11:23 |
|
Chodząca legenda
|
W karczmie w Beirn.
Odnośnie pomysłu to byłoby zbyt wielkie ułatwienie, na razie trzeba mieć za co ulepszać, ale przede wszystkim trzeba mieć farta. Można z 8 flaszek wbić +10, jak robił to swego czasu Goły _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
19 Kwi 2015, o 14:26 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |