![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Karczma Alaril
Karczma Alaril
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 10 Lip 2015, o 16:13 Posty: 9 Miejscowość: Opole Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sydon Serwer: HardCore ![]() |
Witam, mam propozycję, aby dodać możliwość uleczenia kondycji/many/hp w karczmie Alaril u jakiegoś npc, tak jak to jest w przypadku Trentis.
|
13 Lip 2015, o 23:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Tylko z cenami odpowiednimi dla "większych" lvli jak już
![]() |
13 Lip 2015, o 23:40 |
|
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
|
13 Lip 2015, o 23:49 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
Pytanie tylko czy propozycje się gdziekolwiek załapią.
|
14 Lip 2015, o 00:04 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
było, Dev podał nawet link. Oczywiście jest za.
_________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
14 Lip 2015, o 11:36 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 11 Lip 2015, o 20:19 Posty: 27 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Pociety ![]() |
Ja jestem za. nawet jako robię zlec na kasę to musze się tp do trentis żeby się uleczyć przydało by się takie coś
![]() _________________ Pocięty - Voodoo 74 LvL Covith - Druid 40 LvL Pozdrawiam, KaricK |
14 Lip 2015, o 11:37 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |