Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Eq dla petow, cieżar
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Chciał bym poruszyć temat ciężaru sprzętu dla petów.
Każdy petowy itemik coś wazy, nie są to duże watrosci, ale są. Sprzęt ubrany na peta nie obciąża postaci, natomiast zdjęty i leżący w naszym plecaku w petowej zakładce juz ciazy i zmniejsza udźwig postaci. To powoduje ze się nie miewa/nie kupuje alternatywnego sprzętu dla peta bo sie tego dźwigać nie chce, a bieganie i odnoszenie petowych itemow do depo za każdym razem jak ci jest potrzebny caly plecak jest bezsensu. Jest to już uciążliwe mając jednego peta, który ma komplecik na zmianę czyli 2 ringi obrożne i tarcze, ktore waza razem +/- 50, a co dopiero jak będzie można mieć 3 pety i każdy będzie miał coś do przebrania. Dlatego proponuje zmniejszyć wagę petowego sprzętu, lub wyłączyć petowa zakładkę w plecaku z wliczania jej do nośności postaci. Ogólnie rozwiązać ten problem, póki trwają prace nad watahą, bo później tak zostanie na lata. _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
|
25 Kwi 2015, o 18:27 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 23 Gru 2014, o 10:45 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: JeeanD |
Ja myślę aby jeszcze bardziej zwiększyć ciężar eq petów ( nie jestem za watachą ). W końcu ten kto chce mieć watache niech ponosi tego jakieś koszty.
|
|
28 Kwi 2015, o 07:52 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
JeeanD napisał(a): Ja myślę aby jeszcze bardziej zwiększyć ciężar eq petów ( nie jestem za watachą ). W końcu ten kto chce mieć watache niech ponosi tego jakieś koszty. Po 1 wataHa* Po 2, samo kupienie i utrzymanie(pety z gildii) będzie drogie, więc to też koszty. Ogółem popieram pomysł, w końcu 4 pety i dla każdego z nich eq nosić to lekka przesada _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
|
28 Kwi 2015, o 15:54 |
|
|
Duma Forum!
|
Opcja do rozważenia, osobiście nie widzę przeciwwskazań za pozostawieniem obecnych wartości. Porozmawiamy w gronie inż i podziałamy w tym temacie:)
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
|
28 Kwi 2015, o 22:30 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 58 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |