Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Osiągnięcia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Kwi 2015, o 12:13 Posty: 6 Miejscowość: Legnica Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ScorpioDru |
Witam mam propozycje by za osiągnięcia w grze http://screenshooter.net/102246297/dqppyot gracze otrzymywali drobne nagrody np za ubicie ileś tam bossów/dropniętych rarów trochę złota ,może jakieś flasze itp.
W raz z kolejnym progiem np 10/100/1000 nagroda była by odpowiednio większa.Aktualnie osiągnięcia służą tylko jako podgląd ile danych mobów/rarów zabiliśmy/dropneliśmy i tyle. Według mnie ten pomysł zmobilizował by graczy i dodał by trochę więcej frajdy do rozrywki. Czekam na opinie ww pomysłu _________________ O menda jedna, świnia przebrzydła, łysa pała! Ferdynand Kiepski o Marianie Paździochu |
3 Maj 2015, o 14:07 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Takie rozwiazanie sprawdzalo sie w grach typu HerpZero wiec czemu ma sie nie sprawdzic tutaj
|
3 Maj 2015, o 14:14 |
|
Walczący z drzewcami
|
Było wiele razy i podobno ma być wprowadzone
|
3 Maj 2015, o 14:41 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Widziałem to już kilka razy na forum i tak szybko jak to pojawiło tak szybko znikło
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
3 Maj 2015, o 16:32 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
te osiągnięcia to i tak troche nie dopracowane bo wszystkiego co było bite nie ma a np takich zaimów ze zlecek mam full a nie bije jako czempa tylko element zlecka, lub czempy w grocie tresera, osiągnięcia by trzeba dopracować żeby osobno były bossy i osobno moby wtedy za bossy by mogło coś takiego być, ale czy gra warta "świeczki"? nie wiem.
Ja bym proponował nawet pójść dalej i za bossy zbierać te punkty, a za określoną ilość punktów może jakie rarki lub platke by można kupić _________________ Taernijczyk od czerwca 2011 dr 110 (plox 104,wilczur 79) mo 61 ryc 50 bb 42 łu 18 sh 9 vd 3 |
4 Maj 2015, o 11:36 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 71 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |