Strona 1 z 5 |
[ 44 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie "expowe" na 55lvl.
Zlecenie "expowe" na 55lvl.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Witam,
mamy zlecenie na kase od Taisha na 55 lvl mam pomysł na zlecenie od jego koleżanki Caii które było by zleceniem na expa także na 55 lvl. Żeby jakoś nie "przekoksić" tego zlecka rozdawanie expa było by losowe w granicach od 100k - 150k oczywiście byłby to DQ. Co do wykonywania tego zlecka może coś podobnego jak w kasowym tylko zbierało by się jakieś ładne niebieskie "Kamienie Doświadczenia". Co o tym myślicie - przydałoby się? Pozdrawiam, LosLukaszos s5 _________________ Mag Ognia 140 |
|
8 Maj 2015, o 22:08 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jak najbardziej jestem za, ale żeby zbytnio nie ułatwić gry zaznaczyłbym, że możemy wykonać tylko jedno zlecenie z dwóch (kasowe i expowe). Czyli np. jeśli dzisiaj zrobiłem zlecenie na kasę, to muszę odczekać te 24h i dopiero wtedy mogę wziąć zlecenie na exp lub kasę. Inaczej mówiąc możemy wykonać tylko 1 z tych 2 zleceń w ciągu 24h.
Ale niestety jeżeli chcemy żeby pomysł był wzięty pod uwagę trzeba go lepiej przemyśleć, mówię o podaniu propozycji co należałoby wykonać w ramach tego zlecenia. |
|
8 Maj 2015, o 22:34 |
|
|
Uczeń Simona
|
Racja mogło by tak być aby blokowało ono zlecenie kasowe.
Co do wykonywania zlecka to myślę, że też jakieś grupki w innych lokacjach i z tymi ww. kamieniami. _________________ Mag Ognia 140 |
|
8 Maj 2015, o 22:36 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jak najbardziej jestem za tym pomysłem, bardzo przyda się on profesjom takim jak łucznik i sheed, które mają ostatnio mały problem ze slotem na bossy.
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
9 Maj 2015, o 11:46 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Kwi 2015, o 12:13 Posty: 6 Miejscowość: Legnica Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ScorpioDru |
Po co wam zlecenie na exp? Zbierzcie dobrą ekipę i dawaj na dz-ta kilkanaście razy - exp bije jak szalony.
_________________ O menda jedna, świnia przebrzydła, łysa pała! Ferdynand Kiepski o Marianie Paździochu |
|
9 Maj 2015, o 16:17 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ale nie zawsze o 2 w nocy znajdziesz ekipę na dz
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
9 Maj 2015, o 16:41 |
|
|
Uczeń Simona
|
Może jakiś kolorowy się wypowie czy ma to jakiekolwiek szanse przejść?
_________________ Mag Ognia 140 |
|
9 Maj 2015, o 19:43 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Maj 2015, o 21:00 Posty: 4 Miejscowość: Bez domu Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Bezdomny |
Nie wszystkie profesje są brane na dz. Powiedzmy przykładowo sheed mało kto go bierze ze względu na nie zadowalający dmg co do porówaniu do barbarzyńcy który z buffem ma o wiele większy dmg od sh. Jestem jak najbardziej za tym zleceniem
_________________ ,,Wojnę wygrywają żołnierze, a generałowie za to dostają pochwały" |
|
9 Maj 2015, o 21:50 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Mi tam pomysł się podoba. Na tym levelu dla większości osób potrzebna jest kasa, ale dla ludzi którzy kasę mają a expią swoje lolki zlecko na exp jak najbardziej by się przydało.
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
10 Maj 2015, o 18:12 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Dorzucę swoją opinię
Pomysł dobry, lecz warto pamiętać że pomysł może być non-sensem w grze jaką jest Taern. Taern jest to gra Multiplayer w której powinno się grac z innymi graczami i z nimi grać oraz expić. Dlatego pomysł jest dobry ale niestety nie pasuje do gry. _________________ Druid 120 - OFF VooDoo - 116 OFF "Największą sztuką jest przejść przez piekło i nie stać się diabłem." |
|
10 Maj 2015, o 20:43 |
|
|
Strona 1 z 5 |
[ 44 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 119 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |