Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dostęp
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witajcie,
Mam pomysł odnośnie gildii: Kanclerz powinien uzyskać prawo sam gospodarować zawartością G. Konkretnie chodzi mi o możliwość wyjęcia surków, których mamy aż w nadmiarze i możliwą wymianę z innymi graczami. Taki stan rzeczy pozwoliłby gildiom na pograniczu lvli budynków szybko zdobyć przewagę jednej gildii nad innymi. Kolejnym pomysłem jest zrobienie coś z rangami w G. Obecnie wszystkie rangi od aspiranta do generała na dobrą sprawę nic nie mogą zrobic więcej dla G, a to błąd. Ja rozumiem, "ranga I-pasożyt gildijny", ale generał ? Proponuje dać jakieś unikalne możliwości już od III-IV rangi. Proponuje również zrobic coś z tym papierkowymi sojuszami. Pozdrawiam |
|
9 Maj 2015, o 08:23 |
|
|
Chodząca legenda
|
Cytuj: Kanclerz powinien uzyskać prawo sam gospodarować zawartością G. Konkretnie chodzi mi o możliwość wyjęcia surków, których mamy aż w nadmiarze i możliwą wymianę z innymi graczami. Taki stan rzeczy pozwoliłby gildiom na pograniczu lvli budynków szybko zdobyć przewagę jednej gildii nad innymi. I kazdy oleje zlecenia na surowce, bo nadmiar surki z kopalni bedzie wymieniana miedzy gildiami. Cytuj: Kolejnym pomysłem jest zrobienie coś z rangami w G. Obecnie wszystkie rangi od aspiranta do generała na dobrą sprawę nic nie mogą zrobic więcej dla G, a to błąd. Ja rozumiem, "ranga I-pasożyt gildijny", ale generał ? Proponuje dać jakieś unikalne możliwości już od III-IV rangi. Jakies tzn jakie? Gdzie ten pomysl? Cytuj: Proponuje również zrobic coś z tym papierkowymi sojuszami. Cos tzn co? |
|
9 Maj 2015, o 09:12 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nikt nie oleje wpłat surków, bo o to dbają stratedzy. Poza tym jakbyś był na pograniczu 5/6 lvlu budynków, to nie chciałbyś wszystkich od razu mieć ?
Co do drugiego pomysłu: jakieś unikalne możliwości, które faktycznie mogą przydać się G . A jeśli chodzi o soje: http://screenshooter.net/102494015/pokpmja Nic z nich nie wynika konkretnego. Nikt ich nie przestrzega bo są one papierkowe. Na tym ss mamy ich jeszcze więcej. |
|
9 Maj 2015, o 09:39 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ataki na sojuszników powinny być zablokowane przez system to nadało by zawieraniu sojuszu jakiś malutki sens, przy odrobinie chęci można by jeszcze jakieś inne profity z sojuszu wymyślić, no i oczywiście możliwość odrzucenia niechcianego soja jest konieczna
|
|
9 Maj 2015, o 10:15 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Co do surek.
Po co stratedzy i kanclerz mieli by pilnować wpłat surek, skoro można by wymienić nadmiar z 2 produkowanych przez budynki? Co do rang. Istotnie rang jest dużo i większość z nich różni się tylko numerkiem. Generał może karmić pety, reszta to tylko możliwość wzięcia peta z danej klatki. System podobny do tego jaki jest w klatkach zastosowany w świątyni i teleporcie troszkę by to urozmaicił. No i sojusze. Po pierwsze, zawarcie sojuszu powinno wymagać akceptacji z dwóch stron. Po drugie, ilość sojuszników powinna być ograniczona do max 2-3, a wyprawy sojusznicze piwinny być premiowane np dodatkowym expem. Po trzecie, gracz atakujący naszego sojusznika powinien przez określony czas być dla nas zaznaczony na czerwono i możliwy do atakowania na żółtym. To tyle chyba na ten temat na gorąco. Jakby jakiś pomysł przypadł komuś do gustu, mogę się rozpisać więcej. _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
9 Maj 2015, o 11:46 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 75 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |