![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Budynki w gildii.
Budynki w gildii.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 10 Sie 2014, o 18:48 Posty: 13 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Witam!
Do rzeczy, mój pomysł polega na tym aby dodać do gildii opcji burzenia budynków Przykładowo, kupiliśmy gildię ale zamiast np. Fabryki kryształów ma np. Fabrykę kamieni, więc burzymy budynek, wyglądałoby to jakoś tak: http://scr.hu/19oi/70450 Oczywiście nie ma tak łatwo, jak zburzymy daną fabrykę np. drewna to usuwa nam automatycznie całe drewno jakie posiadamy w gildii! Można dać również koszt burzenia budynków, ale to zależy od ekipy. ![]() Zapraszam do komentowania. Dodaję ankietę. Ostatnio edytowany przez Czarnoks, 14 Maj 2015, o 19:50, edytowano w sumie 1 raz |
|
14 Maj 2015, o 15:04 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 12 Maj 2015, o 11:15 Posty: 32 Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Healthcare Serwer: HardCore ![]() |
Bardzo ciekawa propozycja, a Ja bym też dodał możliwość wymiany surowców między zainteresowanymi gildiami. Oczywiście gildia by musiała postawić nowy budynek Targowisko
W budynku tym po wejściu w niego wpisywałoby się nazwy obu gildii i ilość surowców do wymiany każda ze strony musiałaby to zaakceptować. Coś jak ustalanie warunków wojny. |
|
14 Maj 2015, o 15:44 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
HKS napisał(a): Bardzo ciekawa propozycja, a Ja bym też dodał możliwość wymiany surowców między zainteresowanymi gildiami. Oczywiście gildia by musiała postawić nowy budynek Targowisko W budynku tym po wejściu w niego wpisywałoby się nazwy obu gildii i ilość surowców do wymiany każda ze strony musiałaby to zaakceptować. Coś jak ustalanie warunków wojny. A ja jestem przeciwny tej inicjatywie, gdyż dwie gildie mogą się ustawić, np. jedna buduje metalurg i tartak, a druga fabrykę kryształów i kamieniarz, więc mogą nieograniczenie wymieniać między sobą surowce, bez zaangażowania w wykonywanie zleceń. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
14 Maj 2015, o 23:36 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 12 Maj 2015, o 11:15 Posty: 32 Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Healthcare Serwer: HardCore ![]() |
To można dodać ograniczenie limitu czasowego między jedną wymianą a drugą np. 1 wymiana na 7 dni
|
|
16 Maj 2015, o 17:55 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 27 Lis 2012, o 18:04 Posty: 38 Miejscowość: k/Bydgoszczy Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
burzenie na +, mogło by być nawet kosztowne, wymiana miedzy gildiami -,
_________________ Taernijczyk od czerwca 2011 ![]() dr 110 (plox 104,wilczur 79) mo 61 ryc 50 bb 42 łu 18 sh 9 vd 3 |
|
17 Maj 2015, o 09:12 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 10 Sie 2014, o 18:48 Posty: 13 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Serwer: Tolnor ![]() |
No piszcie
![]() ![]() ![]() |
|
18 Maj 2015, o 19:18 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 6 Gru 2014, o 15:08 Posty: 118 Podziękowano: 99 razy Otrzymanych podziękowań: 72 razy Nick w grze: Qomb Serwer: Tolnor ![]() |
A ja poraz kolejny napiszę:
Zróbcie coś z tymi sojuszami, po co mi 8 sojuszy bez pokrycia z jakimiś nubskimi giliami które nie umieją czytać i deklarują z moją gildią sojusz _________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
|
18 Maj 2015, o 20:33 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |