Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wskaźnik wymaganego doświadczenia
Wskaźnik wymaganego doświadczenia
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Chej, mam pewien pomysł związany z częstym powdem mojej irytacji mianowicie chdzi mi o to że kiedy się expi często luka się na wskaźnik expa liczy sie, odejmuje, kombinuje bo nie ma nigdzie jako tako pokazanej ilości wymaganego expa by osiągnąć poziom. Apeluje tutaj o mały nawiasik kolo tego paska bylo by to koloru pomarańczowego i wygaldalo np:
(657785) Prosze o wypowiedz na temat mojego pomysłu standardowo dodaje ankietę |
|
9 Lip 2015, o 16:02 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jak dla mnie fajny bajer Mała rzecz, a się przyda. Jak najbardziej za.
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
9 Lip 2015, o 16:44 |
|
|
Administrator
|
Super pomysł, gdzieś już go widziałem.. a tak, był milion razy na Forum i nawet został opisane na Blogu, jako pomysł, który będzie wprowadzony.
Sprostuję tutaj, żeby tutaj ten post nikogo nie zmylił Na blogu zostało opisane wprowadzenie wskaźnika PSYCHO expa, czyli przedmiotów expiących, nie expa postaci, o którym jest ten wątek. Brakujący exp do lvl postaci przecież bardzo łatwo policzyć:) ~Kidda _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
9 Lip 2015, o 16:46 |
|
|
Uczeń Simona
|
Koniec matmy dla gimbazy upadek matematyzmu :p
Jak zawsze ktos jest przeciw tym razem ja poniewaz to jest jeden z urokow tej gry Pozdrawiam |
|
9 Lip 2015, o 16:56 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Hehe nie głupi pomysł
_________________ |
|
9 Lip 2015, o 17:03 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł dobry na 102 daję kufla tra la la
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
|
9 Lip 2015, o 17:09 |
|
|
Uczeń Simona
|
Bylo milion razy, używaj wyszukiwarki. Pomysl na szczęście bedzie wprowadzony chyba nawet w najblizszym patchu.
_________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
|
9 Lip 2015, o 17:21 |
|
|
Uczeń Simona
|
Odswiez poprzednie posty moze pomysl zostanie wprowadzony polecam
|
|
9 Lip 2015, o 17:24 |
|
|
Uczeń Simona
|
damian4321 napisał(a): Odswiez poprzednie posty moze pomysl zostanie wprowadzony polecam Człowieku... pod każdym postem w pomysłach musisz coś napisać, nawet jeśli nie masz o tym zielonego pojęcia. Po co odświeżać poprzednie posty na ten temat, jeśli zmiana i tak zostanie wprowadzona? Pllecam też czasem czytać komentarze powyżej. Jeśli pomysł Ci się podoba to chociaż uzasadnij. Do tematu nic do dodania nie mam, zmiana i tak zostanir wprowadzona. _________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
|
9 Lip 2015, o 17:40 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
rzuff napisał(a): Super pomysł, gdzieś już go widziałem.. a tak, był milion razy na Forum i nawet został opisane na Blogu, jako pomysł, który będzie wprowadzony. Hura, nareszcie koniec z zabawą w liczenie ile expa zostało do następnego lvla. Pomysł bardzo dobry. Jestem na tak. _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
10 Lip 2015, o 06:14 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |