![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pasek Krytyczny
Pasek Krytyczny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Witam,na wstępie oznajmiam,że nie znalazłem na forum pomysłu podobnego do mojego,za moje niedopatrzenia z góry przepraszam
![]() Wpadłem na pewien pomysł otóż czy byłaby możliwość,aby gracz,któremu punkty życia(PŻ)spadły poniżej 20% posiadał lekką czerwoną poświatę? W czym to miałoby pomóc?Zdecydowanie ułatwiłoby to prace Druida,który podczas wypadów na bossy musi bacznie obserwować kto ledwo stoi na nogach.Taką zmianę widziałbym również w watasze,ale póki co zostańmy przy graczach.Całość pozastawiam do waszej oceny. |
18 Lip 2015, o 12:03 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Komuś usunęli shift z klawiatury.
|
18 Lip 2015, o 12:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Wydaje mi sie ze kiedys byly pomysły wzywania pomocy poza walka(jak ktos idzie po mapce) ale takiego nie widzialem
Osobiście myślę że pomysł "ciekawy" i nie miałbym nic przeciwko, a zdrugiej strony niektórym by mogło przeszkadzać, gdyby wprowadzili z możliwością wyłączenia tego dodatku nie byłoby źle ![]() |
18 Lip 2015, o 13:15 |
|
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Pod przyciskiem shift takie coś mogłoby się pojawiać, ale po za tym nie widzę potrzeby. Pomysł może być, ale ani by to ułatwił, ani utrudnił jak dla mnie.
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
18 Lip 2015, o 13:29 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 17 Maj 2014, o 07:40 Posty: 113 Miejscowość: Nakło n. Notecią Podziękowano: 62 razy Otrzymanych podziękowań: 15 razy Nick w grze: NinjaRider ![]() |
Ok ale od tego jest shift , jakbys dopracował to może..
_________________ ![]() |
18 Lip 2015, o 13:38 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 27 Cze 2015, o 15:46 Posty: 54 Miejscowość: Tam -----> Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy Nick w grze: LuigiVampa Serwer: Tolnor ![]() |
Pomysł niezły ale jest to pierdół, niech ekipa zajmie się tym co najważniejsze. Na klawiaturze masz shift którym możesz sprawdzić wszelkie zasoby.
|
18 Lip 2015, o 14:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |