Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Niestandardowy turniej na s2
Niestandardowy turniej na s2
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Chciałbym zaproponować na s2 turniej 1vs1 1-11, jak wiadomo jest wiele turniejówek pod 2vs2 10-19. Osoby, które w nich uczesniczą ulepszają ekwipunek często +6/7, zaproponowany przeze mnie turek sprawdził by kto wśród nich jest najlepszy. Jak wiadomo niekoniecznie każdy się sprawdzi na tym turnieju, gdyż niektórzy nie są przystosowani pod 1vs1 ale myślę że znalazło by się sporo chętnych.
_________________ "Prędzej martwy, niż słaby" Egzoturus (Mag Ognia 124lvl) [ON] TeuRoss (Rycerz 63lvl) [ON] W grze od 23.06.2012 Zapraszam na Targ Tolnor do sklepu NN Shop >KLIK!< |
28 Lip 2015, o 12:51 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 8 Maj 2015, o 23:42 Posty: 12 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: RebeeL |
Powiedz mi po co robić turnieje na których skorzystają tylko osoby bawiący się w turniejówki? Na pewno jest kilka osób z NU eq+8 na 11 lvl, bo turnieje 2vs2 10-19 chyba już były (o ile mnie pamięć nie myli). Bardziej odpowiadałyby mi turnieje 1vs1 na każdy przedział lvlowy lub jak ktoś w innym temacie wspomniał liga profesji jak na s1- może po połączeniu do czegoś takiego dojdzie
_________________ "Chciałbyś nie mieć wrogów, mieć przyjaciół stu. Wrogów masz, bo masz charakter przyjaciół masz może dwóch" |
29 Lip 2015, o 04:15 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |