Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Waga inhibitorów - unifikacja.
Waga inhibitorów - unifikacja.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Hejka.
Obecnie dostępnych w grze mamy osiem rodzajów inhibitorów: Jak widać, ich waga w żaden sposób nie wiąże się z rangą inhibitora. Inhibitory jako przedmioty zablokowane w handlu leżą grzecznie w depo graczy, do czasu aż ktoś wpadnie na pomysł: dzisiaj ulepszę sobie eq!. No właśnie, leżą i leżą. Na wyprawach można zdobyć pokaźną ich liczbę, a że lekkie nie są to cenne miejsce w depozycie zajmują. Dlatego też proponuję unifikację ich wagi, do poziomu 1-2 taernijskich jednostek ciężkości. Pozdrawiam, Wilge. |
|
29 Lip 2015, o 14:38 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem za. Każde zmniejszenie wagi się przyda, bez dwóch zdań.
_________________ Druid 54 i rośnie Barba 40 (szykowany pod PVP) |
|
29 Lip 2015, o 15:19 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Oczywiście za mniej miejsca by zajmowało więcej dla mf-ów sf-ów wf-ów
_________________ |
|
29 Lip 2015, o 15:36 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
jakieś ułatwienie by się przydało
ciekawe czyj to był pomysł ? tak z ciekawości pytam _________________ Nie boje się śmierci - a to z prostego powody jestem jej sługą , Jestem czarownikiem Voodoo |
|
30 Lip 2015, o 19:09 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Bardzo dobry pomysł, zwłaszcza że dziś miałem mały wysyp inhibitorów z ropuszki. Jestem na tak, będą zajmować mniej miejsca w depozycie.
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
30 Lip 2015, o 21:13 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 59 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |