Moze i to pomysl bez sensu patrzac na krotka skale, ale za nim wszyscy napisza, ze to glupota zastanowcie sie nad tym chwile.
Mielismy 5 serwerow okazaly sie nie wypalembo bylo ich zbyt duzo, zgadzam sie. Obecnie mamy 4 serwery (HC nie licze), za chwile bedziemy miec 3 z tego tylko 2 z duza iloscia graczy, w pewnych momentach za duza. Moj, ze tak to nazwe pomysl patrzac w przyszlosc moglby wypalic, a mianowicie.
Gdyby powstal kolejny serwer (Dzieci i hejterzy czytac DALEJ) na zasadach s5, wszyscy wiedza, ze inny regulamin i sie nie da go polaczyc z innym (jesli mam stare info prosze mnie poprawic. W przyszlosci mozna polaczyc go z s5, aby "doludnic" owy serwer, wiele osob mowi, ze tam gra gimba, a gdzie ich nie ma
.
Po otwarciu serwera "x" jakas czesc graczy przenioslaby sie z s1, s2, s7 wlasnie tam. Dajmy na to po 300 osob z serwera (typowy strzal), serwer pewnie po roku wygladalby jak teraz s5, ale laczac go wlasnie z s5 (gdyby taka koniecznosc nastala) moznaby bylo usprawnic gre tam, nie oszukujmy sie sa tam pustki do jakiegos tam peogu lvl-owego.
To tylko luzny pomysl ktory wpadl mi z rana do glowy, wiec jesli kazdy kto ma wiecej niz 15 lat
tak sadzi to okej, ale moze jakis sens w tym jest? Jak myslicie
.
PS. Wiem o silniku 3D, ale znajac zycie pojawi sie za 2 lata