Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie na ogry
Zlecenie na ogry
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Witam.
Jak wiadomo, od Johkabala bierze się zlecko na ogry. Zawsze dostaje się ten sam, nudny etap (ubij 4 ogry). Wpadłem w nocy na pomysł, aby dodać dwa losowe etapy do jednego stałego (na 4 ogry). Pierwszy "W okolicy panoszy się niezwykle silny ogr ze swoją świtą. Ma ze sobą mój oskard, który ukradł mi w nocy. Odzyskaj go proszę dla mnie." Ubij drużynę prowadzoną przez Ogr złodziej. Sam "ogr złodziej" miałby skin Ogrucha. HP z 1000, jego "świtą" byliby ogrowi strażnicy. Ich liczba wynosiłaby 2. Drugi Jak wiemy, Johkabal uwielbia pająki. "Mam dla Ciebie dodatkowe zadanie. Ubij wielką pajęczyce czającą się w tunelach pająków. Jej skóra jest bardzo rzadka i cenna." Ubij drużynę prowadzoną przez Wielka pajęczyca. Pajęczyca miałaby 1,2k hp. W drużynie byłaby sama, co by nie była przekokszona. Dodatkowo można by podnieść nagrodę za samo zlecko do 1,5k złota oraz expa. _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. Ostatnio edytowany przez TrueOgre, 6 Sie 2015, o 19:21, edytowano w sumie 1 raz |
|
2 Sie 2015, o 14:40 |
|
|
|
wydaje mi się, że te zlecenia są zbyt trudne w porównywaniu do ubicia 4 ogrów
|
|
2 Sie 2015, o 14:45 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
seba11pl napisał(a): wydaje mi się, że te zlecenia są zbyt trudne w porównywaniu do ubicia 4 ogrów Taern to gra drużynowa, zawsze można poprosić kolegów :] _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
2 Sie 2015, o 14:54 |
|
|
Uczeń Simona
|
Pomysl bardzo przypadl mi do gustu. Urozmaicenie zlecen juz na tak niskim lvlu wniesie duzo dobrego. Nowi gracze beda mogli sie przekonac, ze zlecenia niekoniecznie musza byc monotonne
_________________ Heremon sprzedaje mi zioło. |
|
2 Sie 2015, o 14:59 |
|
|
|
rzeczywiście z perspektywy 30 lvla to fajnie wygląda, ale te 4 ogry może ubić 15-18 lvl (zależy od profki)
|
|
2 Sie 2015, o 15:00 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
@TrueOgre , podział zleceń na 2 etapy wydłuży czas ich wykonywania i tym samy zlecenie te przestanie być opłacalne.
|
|
2 Sie 2015, o 15:05 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Hard napisał(a): @TrueOgre , podział zleceń na 2 etapy wydłuży czas ich wykonywania i tym samy zlecenie te przestanie być opłacalne. Wiem, że każdy przywykł do 2 minutowej roboty. Ale chyba nie na darmo mamy 30 minut na wykonanie zlecenia. Zaproponowałem też zwiększenie nagrody _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
2 Sie 2015, o 15:08 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
@TrueOgre, nie ma to znaczenia , nagroda była by za niska w stosunku do czasu wykonania. Jak mam latać 10 min, po tunelach to wole w tym czasie uklepać pobliskie moby, więcej expa z tego dostane. Musiał byś podnieść nagrodę, a na aprobatę ekipy w tej kwestii bym nie liczył.
|
|
2 Sie 2015, o 15:16 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Hard napisał(a): @TrueOgre, nie ma to znaczenia , nagroda była by za niska w stosunku do czasu wykonania. Jak mam latać 10 min, po tunelach to wole w tym czasie uklepać pobliskie moby, więcej expa z tego dostane. Musiał byś podnieść nagrodę, a na aprobatę ekipy w tej kwestii bym nie liczył. Nie zapominaj, że z samych 4 ogrów jest 1,5-2k expa. Za pajęczyce około 1k expa, za ogra złodzieja mogłoby być 2-2,5k expa. 3-4k expa co 15 minut to dość spora sumka nawet jak na 30lvl (moim zdaniem). _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
|
2 Sie 2015, o 15:22 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
TrueOgre napisał(a): to dość spora sumka nawet jak na 30lvl (moim zdaniem). Wydaje mi się, że to nie jest zlecenie dla 30 lvl Adair , Mandu mają takie nagrody i to właśnie tam 30 lvl powinien szukać zajęcia. |
|
2 Sie 2015, o 15:32 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |